15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    OnePlus Watch: Τo μέλλον στον καρπό σας… με τη Cyberpunk 2077 limited edition του!

    Εάν λατρεύετε το gaming και ανήκατε στους φανατικούς φίλους του Cyberpunk 2077 (του ARPG της CD Projekt Red που πέρασε και ακόμη περνάει τα… μύρια όσα), τότε σίγουρα το μάτι σας δε γίνεται να μην πέσει πάνω στην ειδική Cyberpunk 2077 έκδοση που ετοίμασε η OnePlus για το OnePlus Watch! Από σήμερα λοιπόν οι Κινέζοι fans της OnePlus και του Cyberpunk 2077 θα μπορούν να αποκτήσουν αυτή τη συλλεκτική έκδοση του ήδη πετυχημένου smartwatch!

    Η εν λόγω Cyberpunk-themed έκδοση του OnePlus Watch έρχεται με ένα ειδικό strap, το οποίο είναι «βαμμένο» στα χαρακτηριστικά χρώματα του παιχνιδιού, ενώ μάλιστα θα διαθέτει ένα unique watch που θα κάνουν τους gamers να νιώθουν σαν τον Johnny Silverhand… Εκτός βέβαια τις οπτικές αυτές προσθήκες, το εν λόγω smartwatch δεν θα διαφέρει από την συμβατική του έκδοση, καθώς έρχεται με OLED display 1.4 ιντσών, 1GB RAM, 4GB αποθηκευτικού χώρου, warp-charged battery, αδιαβροχοποίηση στις 5ATM και πιστοποίηση IP68 για προστασία από τη σκόνη.

    Αυτή είναι η δεύτερη συσκευή της OnePlus που ντύνεται στα χρώματα του Cyberpunk 2077, ύστερα από την ειδική “cyberpunk” έκδοση του OnePlus 8T που είδαμε τον Νοέμβριο που μας πέρασε.

    https://youtu.be/wkaNRFnxj60

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles