15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το US Open και EuroBasket, ζωντανά στη Cytavision

    cytavision eurobasket us open 2015

    Το US Open και τους σημαντικότερους αγώνες του EuroBasket, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά οι συνδρομητές της Cytavision. Συγκεκριμένα, από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου, οι λάτρεις του τένις θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις αναμετρήσεις του US Open 2015, του τέταρτου και τελευταίου Grand Slam της χρονιάς, από τα κανάλια Eurosport και Eurosport2 (θέσεις 231 και 232 αντίστοιχα). Όπως είναι γνωστό, στο US Open συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας αντισφαίρισης, που θα αναμετρηθούν για την κατάκτηση του σπουδαίου τίτλου, στα σκληρά γήπεδα του Flushing Corona Park της Νέας Υόρκης, ενώ σημαντικοί σχολιαστές θα μεταφέρουν τον παλμό των αγώνων.

    Παράλληλα, το EuroBasket 2015 θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά στα πέντε κανάλια Cytavision Sports (θέσεις 201-205) και στο Cytavision Sports HD (θέση 200). Οι αγώνες θα διεξάγονται στη Γερμανία, την Κροατία, τη Λετονία και τη Γαλλία, μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου. Διευκρινίζεται ότι η Cytavision έχει εξασφαλίσει όλους τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος, καθώς και άλλους σημαντικούς αγώνες μπάσκετ.

    Σημειώνεται επίσης ότι τα έξι κανάλια Cytavision Sports και τα δύο κανάλια Eurosport είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές του Full Pack, ενώ το κανάλι Cytavision Sports 5 είναι διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα της Cytavision.

    Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των διοργανώσεων υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/tv.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles