21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Συσκευή-έκπληξη με οθόνη χωρίς bezels από την Oppo! (update: περισσότερες photos)

    Η νέα τεχνολογία οθόνης της Oppo, για την οποία μάλιστα έχει λάβει και πατέντα όπως διέρρευσε τις τελευταίες μέρες, εμφανίζεται τώρα σε μία συσκευή που βγαίνει στο “φως” της δημοσιότητας και διαθέτει ένα εντυπωσιακό πάνελ, χωρίς bezels αριστερά και δεξιά από την οθόνη. Το αποτέλεσμα που βλέπετε επιτυγχάνεται χάρη στην “έξυπνη” χρήση της περίθλασης του φωτός, ώστε να φαίνεται ότι η οθόνη εκτείνεται και στο πλάι.

    Oppo bezel-less phone

    Στις φωτό βλέπουμε προφανώς μία prototype συσκευή των Κινέζων, η οποία διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών και τεχνολογία παρόμοια με αυτή που έχει χρησιμοποιηθεί στο Sharp Aquos Crystal. Έχουμε… απορία για το πώς θα δείχνει από κοντά, καθώς φαίνεται ότι η τεχνολογία θέλει “δουλειά” ακόμη για να φτάσει σε ένα εμπορικό μοντέλο.

    Oppo bezel-less phone 2

    Η νέα τεχνολογία φαίνεται, σε κάθε περίπτωση, άκρως υποσχόμενη και, αν βελτιωθεί περισσότερο, σίγουρα θα αποτελέσει ένα δυνατό “όπλο” για τις συσκευές της Oppo στο μέλλον. Η πρόταση στις φωτό παραπέμπει λίγο στο R5, επομένως ίσως η οικογένεια “R” της εταιρείας ετοιμάζεται να υποδεχθεί σύντομα ένα καινοτόμο μέλλον

    UPDATE: Διέρρευσε περισσότερο υλικό από τη συσκευή που ίσως έχει την ονομασία OPPO R7.

    Oppo R7 leaked

    Oppo R7 leaked 2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles