21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Oppo R17 Pro. Με διπλή μπαταρία, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων πάνω στην οθόνη και notch-σταγόνα

    Η Oppo μετά το Oppo R17, το πρώτο με Gorilla Glass 6, παρουσίασε πριν λίγες ημέρες το Oppo R17 Pro, με ενδιαφέροντα specs.

    Oppo R17 Pro2

    H συσκευή έχει οθόνη 6,4″ με AMOLED panel και 91,5% screen to body ratio. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε το Snapdragon 710 με την Adreno 616 GPU να αναλαμβάνει την επεξεργασία των γραφικών, ενώ η RAM ανέρχεται στα 8GB και ο αποθηκευτικός χώρος στα 128GB. Ξεχωρίζει στο εμπρός μέρος το notch-σταγόνα που καταλαμβάνει μικρό εμβαδό πάνω στην οθόνη, ενώ στο πίσω μέρος έχουμε μια κεντρικά τοποθετημένη, κάθετη διάταξη τριών καμερών (20MP με OIS, 12MP και μι 3D Stereo camera για AR εφέ). Το χρώμα θυμίζει Huawei/Honor ναυαρχίδες και επίσης σημαντικός είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων πάνω στην οθόνη.

    Oppo R17 Pro

    Όσο για τη “διπλή” μπαταρία, ουσιαστικά αποτελείται από δύο μικρές μπαταρίες των 1.850mAh έκαστη, με αποτέλεσμα συνολική χωρητικότητα 3.700mAh. Ο σκοπός αυτής της κίνησης είναι η μια από τις δύο μπαταρίες να φορτίζει πολύ γρήγορα με την Super VOOC τεχνολογία (40% σε 10 λεπτά), αλλά η δεύτερη μπαταρία να λειτουργεί ξεχωριστά, χωρίς να “καταπονείται” από την ταχεία φόρτιση.

    Oppo R17 Pro3

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles