20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Το οκταπύρηνο “smartphone-Γολιάθ”, Oppo U3 κυκλοφορεί στη Κίνα!

    Πρόσφατα, η κινεζική Oppo έριξε στην αγορά το Oppo U3, το οποίο πρόκειται για ένα smartphone πραγματικό «κτήνος», το οποίο είναι βέβαιο ότι μπορεί να τραβήξει την προσοχή των high-end users και των χρηστών που δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να κρατήσουν στα χέρια τους μία εμφανώς μεγάλη σε μέγεθος συσκευή.

    Oppo U3_2

    To πρώτο πράγμα που κλέβει την προσοχή του user στο Oppo U3 δεν είναι άλλο από το 5.9 ιντσών display του, το οποίο προσφέρει ποιότητα στα 1080p. Η οθόνη του «κτήνους» της Oppo καλύπτει ουσιαστικά το 75% του σώματος της συσκευής. Όμως δεν είναι μόνο η εξωτερική του εμφάνιση που κλέβει την παράσταση, αλλά και τα tech specs του που σίγουρα δε γίνεται να αφήσουν κανένα high-end user ασυγκίνητο. Συγκεκριμένα, το Oppo U3 στηρίζεται σε ένα οκταπύρηνο 64-bit chipset της MediaTek (MT6752) που το ρόλοι της CPU είναι χρονισμένο στα 1.7GHz. Επιπλέον, το κινητό-γίγας της Oppo διαθέτει 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία με χωρητικότητα στα 3.000mAh. Από το νέο γιγαντιαίο smartphone της Oppo δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπουν και οι δύο κάμερες, με κύριο αισθητήρα στα 13MP και μπροστινή κάμερα στα 5MP, η οποία είναι μια χαρά για selfies.

    Oppo U3_3

    Σε ότι έχει να κάνει με το λειτουργικό που τρέχει το U3, η Oppo έχει προτιμήσει το δικό της in-house ColorOS 2.0.1., το οποίο βασίζεται στο Android 4.4.4 KitKat., προσφέροντας μία σειρά από εξελιγμένες δυνατότητες ελέγχου στους users με τη χρήση gestures. Εκτός από τα παραπάνω, η Oppo έχει προσθέσει στο U3 ένα ειδικά κατασκευασμένο chip ήχου (ΑΚ4961), το οποίο αναβαθμίζει σημαντικά τις ηχητικές δυνατότητες της συσκευής, ενώ ως πολύ χρήσιμη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης VOOC, η οποία επιτρέπει τη φόρτιση του 75% της συσκευής σε περίπου μισή ώρα.

    Oppo U3_4

    To Oppo U3 αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας, με τιμή στα $451 και είναι άγνωστο μέχρι στιγμής σε ποιες άλλες αγορές θα κυκλοφορήσει. Πάντως, χωρίς αμφιβολία πρόκειται για ένα smartphone που δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητο!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles