21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    OPPO Watch 3: Το πρώτο smartwatch που θα “φοράει” Snapdragon W5 Gen 1 chipset!

    H Oppo χτυπάει σε όλα τα μέτωπα, για αυτό και δεν θα μπορούσε να μην “επενδύσει” στην ξεχωριστή κατηγορία των smartwatches. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η κινεζική εταιρεία πρόκειται να μπει για τα καλά στο μάτι του ανταγωνισμού, καθώς το επερχόμενο Oppo Watch 3 που βρίσκεται στα σκαριά και αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του μέσα στον Αύγουστο, θα “φοράει” το πανίσχυρο Snapdragon W5 Gen 1 chipset.  Την παραπάνω είδηση επιβεβαίωσε και το στέλεχος της Oppo, Franco Li, τονίζοντας ότι ένα εκ των μοντέλων της σειράς Watch 3 θα στηρίζεται στο W5 Gen 1 SoC.

    H Qualcomm ισχυρίζεται ότι τα νέα chipset έρχονται με βελτιωμένη απόδοση και εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ προηγούμενη φήμη ανέφερε ότι η σειρά Watch 3 θα έχει τρία μοντέλα και όλα θα έχουν υψηλή αναλογία οθόνης προς σώμα και τετράγωνες οθόνες. Οι χρωματικές επιλογές για τα μοντέλα φημολογήθηκαν επίσης ότι ήταν ασημί, σκούρο γκρι, μαύρο και ανοιχτό χρυσό. Η Oppo βέβαια δεν είναι η μόνη που έχει δηλώσει τη στήριξη της στο νέο wearable chipset της Qualcomm, καθώς και οι νέες wearable ναυαρχίδες TicWatch της Mobvoi, θα είναι τα πρώτα μοντέλα που θα τροφοδοτούνται από το εν λόγω chipset.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles