24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Oracle: Διαθέσιμη η νέα πλατφόρμα Oracle Cloud Data Science

    Τη διαθεσιμότητα της πλατφόρμας Oracle Cloud Data Science ανακοίνωσε η Oracle. Με τη νέα αυτή υπηρεσία, οι ομάδες που ασχολούνται με την επιστήμη των δεδομένων μπορούν να συνεργάζονται εύκολα και γρήγορα για τη δημιουργία και υλοποίηση πανίσχυρων μοντέλων μηχανικής εκμάθησης.

    Πιο αναλυτικά, στον πυρήνα βρίσκεται η Oracle Cloud Infrastructure Data Science, βοηθώντας τις εταιρείες να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν, να εκπαιδεύσουν, να διαχειριστούν και να υλοποιήσουν μοντέλα μηχανικής εκμάθησης ώστε να αυξήσουν την επιτυχία των έργων της επιστήμης των δεδομένων. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα της επιστήμης των δεδομένων που εστιάζουν σε μεμονωμένους χρήστες, η Oracle Cloud Infrastructure Data Science συνεισφέρει στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των ομάδων που δραστηριοποιούνται στην επιστήμη των δεδομένων με δυνατότητες όπως κοινόχρηστα έργα, καταλόγους μοντέλων, πολιτικές ασφάλειας ομάδων, επαναληψιμότητα και δυνατότητα ελέγχου-επαλήθευσης. Η Oracle Cloud Infrastructure Data Science επιλέγει αυτόματα τα πιο βέλτιστα σετ δεδομένων εκπαίδευσης μέσω επιλογής και λεπτομερούς ρύθμισης αλγόριθμων AutoML, αξιολόγησης μοντέλων και επεξήγησης μοντέλων.

    Σήμερα, οι οργανισμοί αξιοποιούν ένα μικρό μόνο κλάσμα των τεράστιων δυνατοτήτων ερμηνείας, κατανόησης και εξαγωγής πληροφοριών από τα δεδομένα, επειδή οι ομάδες που ασχολούνται με την επιστήμη αυτών δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στα κατάλληλα δεδομένα και εργαλεία για να δημιουργήσουν και να υλοποιήσουν αποτελεσματικά μοντέλα μηχανικής εκμάθησης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι τα μοντέλα χρειάζονται πολύ χρόνο για να σχεδιαστούν, δεν καλύπτουν πάντα τις εταιρικές απαιτήσεις περί ακρίβειας και αξιοπιστίας και πολύ συχνά ούτε καν φτάνουν μέχρι το στάδιο της παραγωγής.

    Ο Greg Pavlik, Senior Vice President, Product Development, Oracle Data & AI Services, δήλωσε: «Τα αποτελεσματικά μοντέλα μηχανικής εκμάθησης αποτελούν το υπόβαθρο για επιτυχημένα έργα επιστήμης των δεδομένων, αλλά ο όγκος και η ποικιλία των δεδομένων που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες μπορούν να προκαλέσουν εμπλοκή σε τέτοιες πρωτοβουλίες προτού καν ξεκινήσει η υλοποίησή τους. Με την πλατφόρμα Oracle Cloud Infrastructure Data Science, βελτιώνουμε την παραγωγικότητα των μεμονωμένων επιστημόνων χάρη στην αυτοματοποίηση του συνόλου της ροής εργασιών τους και στην προσθήκη ισχυρής υποστήριξης των ομάδων για συνεργασία, ώστε να διασφαλιστεί ότι τα έργα επιστήμης των δεδομένων θα φέρνουν πραγματική αξία για τις επιχειρήσεις».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles