11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Orison ρίχνει κλεφτές ματιές στο μέλλον. Η οικιακή μπαταρία που μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας!

    Οι οικιακές μπαταρίες είναι κάτι που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στο μέλλον και, ήδη, μεγάλες εταιρείες όπως η Tesla δραστηριοποιούνται σ’ αυτόν τον τομέα. Τώρα, ωστόσο, ένα startup από το San Diego, η Orison, λανσάρει στο Kickstarter τη δική του πρόταση, που φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη πραγματικά plug-and-play μπαταρία της αγοράς. Η οικιακή μπαταρία της Orison μπορεί να βοηθήσει σπίτια και επιχειρήσεις να μειώσουν το κόστος της ενέργειας που ξοδεύουν, παρέχει εφεδρική ενέργεια κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος και έχει φυσικά ως στόχο να συμβάλει σε ένα “καθαρό” ενεργειακό μέλλον.

    orison

    Ασυνήθιστα ελαφριά με βάρος μόλις 18 κιλά, αλλά -το πιο σημαντικό- με δυνατότητα να την εγκαταστήσετε μόνοι σας στο σπίτι, είναι διαθέσιμη για να την αποκτήσετε μέσω της καμπάνιας στο γνωστό crowd-funding site, με κόστος που ξεκινάει από τα 1.600 δολάρια. Ωστόσο, μπορεί να αποθηκεύσει μόλις 2.2kWh ηλεκτρικής ισχύος, που, π.χ., μπορεί να τροφοδοτήσει την τηλεόρασή σας για 5 ώρες. Μπορείτε, βέβαια, να αποκτήσετε και επιπλέον συσκευές έναντι 1.100 δολαρίων το κομμάτι.

    Οι μπαταρίες της Orison έχουν όμορφο design που θα αγαπήσετε και ταιριάζει με το χώρο σας, καθώς έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα μοντέλο που κρέμεται στον τοίχο σας (Orison Panel) ή ένα που στέκεται στο πάτωμα (Orison Tower), με το δεύτερο μάλιστα να λειτουργεί και ως LED φωτιστικό ενώ ενσωματώνει και Bluetooth ηχείο. Επιπλέον, μπορείτε να τις ελέγξετε από το κινητό σας, μέσω ειδικής mobile app, στο οποίο βλέπετε την οικονομία ενέργειας που κάνετε, προγραμματίζετε τους χρόνους φόρτισης και αποφόρτισης κ.ά.

    Οι αρκετά υποσχόμενες προτάσεις της Orison θα διατεθούν στην αγορά μέσα στο καλοκαίρι και περισσότερα μπορείτε να μάθετε βλέποντας το ακόλουθο video στο Kickstarter, όπου να σημειωθεί ότι το προϊόν έχει πετύχει σε χρόνο ρεκόρ να κερδίσει τη χρηματοδότηση που αναζήτησε.

    https://www.kickstarter.com/projects/ericclifton/orison-rethink-the-power-of-energy?utm_source=website&utm_medium=button&utm_campaign=organic

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles