13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Όταν η Taylor Swift κατέρριψε το ρεκόρ των The Beatles – Με τρία no.1 άλμπουμ μέσα σε ένα χρόνο

    Είτε είστε είτε δεν είστε fans της Taylor Swift, δεν γίνεται να μην έχετε καταλάβει ότι τον τελευταίο 1,5 χρόνο δουλεύει ασταμάτητα, έχοντας κυκλοφορήσει όχι 1, όχι 2 αλλά 3 δισκογραφικά άλμπουμ. Και μάλιστα, πολύ επιτυχημένα σε charts και streams. Τώρα, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κατάφερε να κάνει κάτι που μόνο οι The Beatles είχαν καταφέρει, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που κατείχαν για 54 (!) χρόνια.

    Συγκεκριμένα, με την κυκλοφορία της εκ νέου ηχογράφησης του άλμπουμ της «Fearless» (Taylor’s Version), η Σουίφτ κατέρριψε το ρεκόρ που κατείχαν στο Ηνωμένο Βασίλειο τα «σκαθάρια», με 3 no.1 άλμπουμ σε μόλις έναν χρόνο!

    Με την πρόσφατη κυκλοφορία της, η 32χρονη έχει πλέον το τρίτο νούμερο 1 άλμπουμ στα βρετανικά charts μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο και κατέρριψε νέο ρεκόρ στη χώρα για την πιο γρήγορη συσσώρευση τριών νούμερο 1 άλμπουμ, σύμφωνα με την Official Charts Company.

    Το ρεκόρ επιτεύχθηκε με τα άλμπουμ «Folklore», που κυκλοφόρησε στις 31 Ιουλίου και «Evermore» που κυκλοφόρησε στις 18 Δεκεμβρίου. Εντός 259 ημερών τρία άλμπουμ της έφθασαν στο νούμερο 1 του chart του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Οι Beatles είχαν μέχρι τώρα το ρεκόρ τριών νούμερο 1 άλμπουμ εντός 364 ημερών με την κυκλοφορία τη χρονιά 1965-1966 των «Help!», «Rubber Soul» και «Revolver».

    Το «Fearless» (Taylor’s Version) είναι το έβδομο νούμερο 1 άλμπουμ της τραγουδίστριας. Η αρχική έκδοση έφθασε στο νούμερο 5 το 2008.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles