18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Όταν το Facebook μπερδεύει αγκώνες με… γυναικεία στήθη

    Με περισσή αγανάκτηση, λόγω αντίθεσης τους στους ολοένα και πιο “αυθαίρετους”, κατά την άποψή τους, όρους των υπηρεσιών του Facebook (όπως π.χ. της απαγόρευσης να δημοσιεύονται φωτογραφίες γυναικών που θηλάζουν), οι υπεύθυνοι του audio-visual web magazine “Theories of the Deep Understanding of Things” προχώρησαν σε μία σκόπιμη προσπάθεια παραπλάνησης του δημοφιλούς social networking site.

    Έτσι, δημοσίευσαν μία φωτογραφία μία γυναίκας μέσα σε μία μπανιέρα η οποία δείχνει τους… αγκώνες της σε τέτοια στάση, ώστε να μοιάζουν με… στήθη!

    Και απ’ ό,τι φαίνεται, από το Facebook δεν κατάφεραν να κάνουν επιτυχημένα το διαχωρισμό, αφαιρώντας τη φωτογραφία μέσα σε 24 ώρες, λόγω “παραβίασης” των κανόνων του site περί δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.

    Το online περιοδικό, φυσικά, δημοσιοποίησε το γεγονός, αναγκάζοντας το Facebook να παραδεχθεί το λάθος του και να επαναφέρει τη φωτογραφία. Και κάπως έτσι, το θέμα έγινε γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο.

    Εδώ που τα λέμε, πάντως, με τον τρόπο που φωτογραφήθηκε η κοπέλα, δε μας κάνει και εντύπωση που κάποιοι “ξεγελάστηκαν”... Ήταν σχετικά δύσκολο το test των “Theories of the Deep Understanding of Things”. Εσείς τι λέτε, θα μπερδευόσασταν;

    Πηγή: Gawker

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles