21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ό,τι θέλεις να γνωρίζεις για τη νέα υπηρεσία της Vodafone “Νέο Smartphone κάθε χρόνο”

    Μάλλον δεν σε εκπλήσσει όταν μαθαίνεις ότι η συχνότητα με την οποία οι Έλληνες αλλάζουν τα κινητά τους έχει πέσει από τους 18 μήνες κοντά στα 4 χρόνια.

    Δε χρειάζεται προφανώς να αναλύσουμε τους λόγους… “No money, no honey” αγαπητέ αναγνώστη και αφού η συλλογή σου με τα ευρώ είναι φτωχή, δε φαίνεται να υπάρχει λύση και δε σου μένει άλλη εναλλακτική από το να κρύβεις το κινητό σου βαθιά στην τσέπη, όταν μερικοί-μερικοί το επιδεικνύουν με θράσος στην παρέα.

    Αγαπητέ φίλε και φίλη, τώρα υπάρχει η απάντηση στις προσευχές σου στον ΑηΦον και στην Αγία Σμαρτφονίτισσα:

    Vodafone Smartphone

    Η Vodafone παρουσιάζει για πρώτη φορά την πρωτοποριακή υπηρεσία “ΝΕΟ Smartphone Κάθε Χρόνο”, με την οποία οι συνδρομητές δε χρειάζεται πλέον να περιμένουν πολλά χρόνια για να αποκτήσουν νέο Smartphone. Το ΝΕΟ Smartphone Κάθε Χρόνο δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές που έχουν τουλάχιστον 6 μήνες συμβόλαιο με τη Vodafone, να ανανεώνουν το Smartphone τους κάθε χρόνο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, επιλέγοντας από μία μεγάλη ποικιλία των πιο εξελιγμένων Smartphones της αγοράς που σαν σειρήνες σου τραγουδάνε μέσα από τις βιτρίνες.

    Ανάλογα με το Smartphone που θα επιλέξεις, δίνεις αρχικά ένα ποσό για να γραφτείς στην υπηρεσία και στη συνέχεια πληρώνεις ένα μηνιαίο πάγιο μέσω του λογαριασμού σου. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις ένα νέο Smartphone κάθε χρόνο.

    Αν δηλαδή, για παράδειγμα, έχεις βάλει στο μάτι ένα κινητό κοντά στα 200 ευρώ, μπορείς να δώσεις 70 ευρώ για να γραφτείς στην υπηρεσία και κάθε μήνα στο λογαριασμό σου μόνο 10 ευρώ. Το ωραίο είναι ότι τον επόμενο χρόνο, αν θέλεις να το αλλάξεις, το κάνεις χωρίς καμία τύψη. Επιστρέφεις το παλιό, παίρνεις το καινούριο και δεν πληρώνεις τίποτα!

    Συνολικά λοιπόν το πακέτο «ΝΕΟ Smartphone Κάθε Χρόνο» σου δίνει:

    • Νέο Smartphone κάθε χρόνο
    • Όφελος έως και 60% μέσα σε 2 χρόνια
    • Δωρεάν ασφάλεια κλοπής Smartphone
    • Δωρεάν Smartphone setup (data transfer, email configuration, backup & restore)
    • Ασφάλεια προστασίας λογαριασμού με την οποία, σε περίπτωση απώλειας της εργασίας κάποιου συνδρομητή, η Vodafone θα καλύπτει όλο το ποσό του μηνιαίου παγίου της υπηρεσίας ΝΕΟ Smartphone Κάθε Χρόνο, για το υπόλοιπο διάστημα μέχρι τη λήξη της υπηρεσίας.

    Περισσότερα για την καινούρια υπηρεσία, καθώς και πληροφορίες από την εκδήλωση που πραγματοποίησε η εταιρεία μπορείτε να διαβάσετε και στο σχετικό δελτίο τύπου της Vodafone

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles