25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    OURFIRG: Το ελληνικό 3D adventure game που αναζητά τη στήριξη του Kickstarter

    Το OURFIRG είναι ένα νέο 3D adventure game που υλοποιεί η νέα “indie team” που ονομάζεται A and B and S and A, με Lead Developer τον προγραμματιστή Ανδρέα Δικτυόπουλο.

    Eίναι ένα story driven game με ιδιαίτερους χαρακτήρες σε ένα φαντασιακό τρισδιάστατο περιβάλλον μυθοπλασίας που εξελίσσεται σε μέρα και νύχτα. Ο χρήστης παίζει τον ρόλο μίας αινιγματικής φιγούρας που ξεκινά την περιπέτειά του από μία μυστικιστική κοινότητα μοναχών. Προχωρώντας την ιστορία, ο χρήστης γίνεται μάρτυρας της αιώνιας μάχης του καλού με το κακό και οδηγεί τον ήρωα στην εκπλήρωση του πεπρωμένου του. Διαθέτει γραφικά βασισμένα σε πρωτότυπες ιδέες, πρωτότυπη μουσική, 3rd person camera, in-game cinematics, real-time animated action, cut-scene videos και voice-over.

    Το OURFIRG βρίσκεται στο στάδιο του working prototype. Για την “χρηματοδότησή του από το πλήθος” υποβλήθηκε και έγινε αποδεκτό (ένα από τα λίγα στην χώρα μας) από την πολύ γνωστή πλατφόρμα crowd-funding, Kickstarter. Τα projects που εισάγονται σε αυτήν την “όλα ή τίποτα” πλατφόρμα, υποστηρίζονται / χρηματοδοτούνται από φίλους, οπαδούς ή το κοινό από από $1 έως όσο θέλουν (έως 4 Αυγούστου) με τα αντίστοιχα ανταποδοτικά οφέλη, που μπορούν να είναι από την απόκτηση του ίδιου του παιχνιδιού ($10) έως και την δυνατότητα να εισαχθεί ως χαρακτήρας μέσα στο παιχνίδι ο ίδιος ο υποστηρικτής.

    Το OURFIRG πρόκειται να ολοκληρωθεί και να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο 2012. Θα είναι διαθέσιμο για PCMAC, και iOS (πιθανά για Linux και Android tablets εάν επιτύχει τους οικονομικούς του στόχους).

    Τα μέλη της ομάδας A and B and S and A έχουν ένα ισχυρό υπόβαθρο στο χώρο της μουσικής, των τεχνών και του προγραμματισμού. Λόγω αυτής τους της ιδιότητας, έσοδα από την εμπορική εφαρμογή του OURFIRG θα χρηματοδοτήσουν τις δραστηριότητες του Χώρου Πολιτισμού ABOUT: για τη διοργάνωση συναυλιών, εκθέσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων κ.α. [www.about-art.gr].

    www.ourfirg.com

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles