13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Όζι και Σάρον Όσμπορν: Νέα ταινία για την ιστορία της σχέσης τους

    Η ιστορία ενός διάσημου ζευγαριού αναμένεται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη Sony Pictures. Πρόκειται για την ιστορία αγάπης των Όζι και Σάρον Όσμπορν.

    Κεντρικό ρόλο στην ταινία τα τραγούδια των Black Sabbath

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές μέχρι στιγμής, η Σάρον Όσμπορν και τα δύο από τα παιδιά του ζευγαριού θα αναλάβουν την παραγωγή της ταινίας μέσω της εταιρείας τους Osbourne Media.
    Πολλά τραγούδια των Black Sabbath του heavy metal συγκροτήματος του Όζι Όσμπορν, καθώς και από τη σόλο καριέρα του θα έχουν κεντρικό ρόλο στην ταινία, που θα καταγράφει τη σχέση του Όζι και της Σάρον και το πώς ερωτεύτηκαν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1982 μετά από σχέση τριών χρόνων.


    Με επικεφαλής τον Τζακ Όσμπορν, η Osbourne Media παράγει περιεχόμενο για πολλές πλατφόρμες. Το πιο πρόσφατο ντοκιμαντέρ του «Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne» προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου SXSW 2020.

    Η σχέση του ζεύγους δε θα δει για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας βέβαια. Περίεργες καταστάσεις της οικογένειας καταγράφηκαν στο reality show του MTV «The Osbournes», που προβλήθηκε από το 2002 έως το 2005. Παρουσίαζε τη ζωή του τραγουδιστή και της οικογένειας του με τον Τζακ και την άλλη κόρη του ζευγαριού, Κέλι να εμφανίζονται συχνά.

    Διαβάστε επίσης:

    Uncharted: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer-Πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου του 2022

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles