21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας: Ώθηση στη θέσπιση προτύπων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες

    vasiliki anastasiadou ipourgos

    Η ανάπτυξη προτύπων αποτελεί θεμελιώδη πυλώνα της αποστολής της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών (ΔΕΤ) και συμβάλλει στη θέσπιση του ρυθμιστικού πλαισίου για τις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών, αναφέρει σε σημερινό μήνυμα της η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας που γιορτάζεται στις 17 Μαΐου 2019.

    Όπως σημειώνει στο μήνυμα της η Υπουργός, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών αναδεικνύοντας τη σημασία των προτύπων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες. Παράλληλα, η κα. Αναστασιάδου επισημαίνει την ανάγκη για ενεργή συμμετοχή των αναπτυσσόμενων χωρών στη διαδικασία ανάπτυξης προτύπων χαρακτηρίζοντας την ως επιβεβλημένη, καθώς, μπορεί να αντιμετωπίσει τις ανισότητες που υπάρχουν, να διευκολύνει την αποτελεσματική συμμετοχή όλων στη διαδικασία εκπόνησης προτύπων, να ενισχύσει τη διάδοση πληροφοριών σχετικά με τα υφιστάμενα πρότυπα, και να συμβάλει στην αποτελεσματική εφαρμογή των προτύπων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles