19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ “No Time To Die”

    Μια από τις πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές παραγωγές των τελευταίων χρόνων βγήκε επιτέλους στις αίθουσες, μετά από αρκετές αναβολές εξαιτίας της πανδημίας.

    Ο λόγος φυσικά για την νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ “No Time To Die”, που προβλήθηκε εντέλει κάνοντας παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο. Η λίστα των καλεσμένων περιλάμβανε κατόχους βραβείων Όσκαρ αλλά και μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Ο μουντός καιρός δεν κατάφερε να αποθαρρύνει τους παρευρισκόμενους.

    Εντυπωσιακή εμφάνιση για τον Ντάνιελ Κρεγκ

    Ο Ντάνιελ Κρεγκ, φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ βελούδινο σακάκι, και οι συμπρωταγωνίστριές του, μεταξύ αυτών η Λασάνα Λιντς και η Λέα Σεϊντού ένωσαν τις δυνάμεις τους για την εδώ και καιρό αναμενόμενη ταινία, η οποία, όπως ελπίζει η βιομηχανία της μεγάλης οθόνης, θα αυξήσει τους θεατές στις κινηματογραφικές αίθουσες στα επίπεδα πριν από την πανδημία.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι η εν λόγω παραγωγή κόστισε 200 εκατομμύρια δολάρια και έχει αναβληθεί τρεις φορές από τον Απρίλιο του 2020.

    Διαβάστε επίσης:

    ‘Censor’ (2021): Η χαμένη ευκαιρία ενός πολλά υποσχόμενου horror film

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles