21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Παλιές πληγές ανοίγει το πρώτο trailer του «Halloween Ends»

    Η πρώτη ματιά στο Halloween Ends είναι ακριβώς όπως την περιμέναμε! Μοιάζει με ένα θανατηφόρο κέρασμα, όπως μας έχει συνηθίσει το συγκεκριμένο franchise. Μετά από αρκετή αναμονή, η προώθηση της ταινίας πριν βγει στους κινηματογράφους, έχει ξεκινήσει επίσημα. Όπως όλα δείχνουν, θα υπάρξουν κάποιες αναφορές στο original film, νέα θύματα και η μοιραία συνάντηση δύο παλιών εχθρών. Το trailer έχει όση διάρκεια πρέπει, ώστε να μην υπάρχουν επικίνδυνα spoilers, σε αντίθεση με τα trailers των Halloween (2018) και Halloween Kills (2021) που αποκάλυπτα μάλλον περισσότερα από όσα χρειάζεται.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: «Τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα του Halloween Kills, η Laurie (Jamie Lee Curtis) ζει με την εγγονή της Allyson (Andi Matichak) και γράφει τα απομνημονεύματά της. Ο Michael Myers δεν έχει φανεί από τότε. Η Laurie, αφού τον άφησε να καθοδηγήσει την πραγματικότητά της για δεκαετίες, αποφασίζει να απελευθερώσει τον εαυτό της από το φόβο και την οργή. Όταν όμως μια νέα γυναίκα, η Corey Cunningham (Rohan Campbell), κατηγορείται ότι σκότωσε ένα αγόρι, η Laurie θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει το κακό μια για πάντα».

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Από σήμερα ο “Αήττητος” στους κινηματογράφους (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles