13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Πάμε διακοπές; Βρείτε ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, αυτοκίνητο + διαμονή εύκολα και γρήγορα στην ίδια πλατφόρμα!

    Βρισκόμαστε σε πυρετώδεις προετοιμασίες των διακοπών μας, καθώς το γλυκό ελληνικό καλοκαιράκι έχει ήδη φτάσει. Φυσικά, πολλές φορές η προσπάθεια οργάνωσης των καλοκαιρινών διακοπών μπορεί και να αποδειχθεί… μπελάς και σε συνδυασμό με την τρομέρη έλλειψη διαθέσιμου χρόνου, ενδέχεται να οδηγηθούμε σε μια κατάσταση άγχους και αγωνίας που μπορεί να μας χαλάσει τη διάθεση. Ωστόσο, επειδή άγχος και θερινές διακοπές δεν πρέπει να… “συνδέονται”,  υπάρχει μία πλατφόρμα, στην οποία μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα και που κυριολεκτικά θα σας «λύσει τα χέρια»!  Πρόκεται για την Let’s Ferry, όπου μέσα στην ίδια ιστοσελίδα, μπορεί κανείς να βρει εκτός από ακτοπλοϊκά, και αεροπορικά εισιτήρια, όπως επίσης ενοικιαζόμενα οχήματα αλλά και ξενοδοχεία για τη διαμονή του.

    Με τη Let’s Ferry, δεν χρειάζεται να περιηγηθούμε σε πολλαπλές ιστοσελίδες για να βρούμε τα ιδανικά στοιχεία που θα συνθέσουν τις φετινές μας διακοπές. Μπορούμε να τα βρούμε όλα σε ένα περιβάλλον. Πρόκειται, φυσικά, για το letsferry.com, με το οποίο κλείσαμε τις διακοπές μας για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, πιο γρήγορα και εύκολα από ποτέ. Πάμε να δούμε τώρα, πόσο εύκολα μπορούμε να κλείσουμε και τις διακοπές του Αυγούστου:

    Το μόνο που χρειάζεστε; Είναι όρεξη για διακοπές! Ακόμη και εάν δεν έχετε επιλέξει ακόμη ποιος θα είναι ο προορισμός σας, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μπορείτε να συγκρίνετε τιμές και διαθεσιμότητα από εκατοντάδες προορισμούς μόλις σε λίγα λεπτά. Η πλατφόρμα σας ρωτάει: «Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε;» και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει τα πάντα. Μπορείτε να κάνετε κράτηση ακόμη και για πολλαπλές διαδρομές! Οι διακοπές δεν ήταν ποτέ τόσο ξέγνοιαστες, πριν ακόμη καν ταξιδέψετε!  

    Εάν επιλέξετε τις επιλογές «Αεροπορικά» ή/και «Ξενοδοχεία» θα μεταφερθείτε στη νέα υπηρεσία του LetsFerry, στο περιβάλλον του travel.letsferry.comΕκεί, η διαδικασία είναι εξίσου εύκολη και εύχρηστη με την ήδη γνωστή. Ορίζετε τον προορισμό και τα στοιχεία του ταξιδιού σας και αμέσως βρίσκετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν. Θα βρείτε, επίσης, εναλλακτικές προτάσεις, ώστε να κλείσετε την ιδανικότερη επιλογή, οπουδήποτε και εάν είναι οι φετινές σας διακοπές.

    Οι υπηρεσίες αυτές είναι ολοκαίνουριες και εντάχθηκαν μετά από την επιτυχημένη πορεία του LetsFerry στις κρατήσεις θαλάσσιων εισητηρίων. Έτσι, τώρα η κορυφαία πλατφόρμα έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων “κατακτά” και τον αέρα, καθώς στις προσφερόμενες υπηρεσίες εντάσσει και την έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων, αλλά και τις κρατήσεις ξενοδοχείων! Πάμε στο νησί με πλοίο ή και αεροπλάνο; Ναι, αμέ! Μήπως ήρθε η ώρα για ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό, μετά από τόσο καιρό; Γιατί όχι;! Πλέον, όλα είναι δυνατά. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και βρίσκονται πλέον με μερικά μόνο ‘κλικ’ (η swipes στη mobile συσκευή σας) μέσα στην ίδια ιστοσελίδα.

    Φυσικά, όπως και στην κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μέχρι σήμερα, όλες οι συναλλαγές στην πλατφόρμα γίνονται με απόλυτη ασφάλεια και δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και Paypal. Επιπλέον, η Let’s Ferry έχει αναβαθμίσει τη λειτουργικότητά της με νέες σύγχρονες εφαρμογές εξασφαλίζοντας εύκολη πλοήγηση με ανανέωση των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, η διαδικασία γίνεται ακόμη πιο άνετη για τον χρήστη. Τέλος, υπάρχει και η λειτουργία του ηλεκτρονικού web check-in. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιβάτες κερδίζουν χρόνο και παραμένουν ασφαλείς, χωρίς τον κίνδυνο συνωστισμού.

    Πάμε διακοπές; Let’s go! Let’s… Ferry! 

    Ακόμη, μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και το Let’s Ferry Blog, στο οποίο θα βρείτε τα πάντα από προτάσεις για διακοπές μέχρι νέα και προσφορές! 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles