21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πάμε σινεμά; Οι κινηματογραφικές ταινίες της εβδομάδας 30/1 – 5/2

    Σήμερα κάνουν πρεμιέρα πολλές ταινίες που μας κίνησαν το ενδιαφέρον. Παρακάτω θα διαβάσετε τα πάντα για τις ταινίες της εβδομάδας 30/1/2020 με 5/2/2020. Εσείς ποια θα δείτε;

    “The Gentlemen”

    Η ιστορία ακολουθεί έναν Αμερικανό έμπορο ναρκωτικών (Μάθιου Μακόναχι) που έχει χτίσει την αυτοκρατορία του στο Λονδίνο, και πλέον θέλει να παραδώσει τα ηνία και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το γεγονός αυτό πυροδοτεί μια σειρά από συνομωσίες, σχέδια και απόπειρες από όλους εκείνους που επιβουλεύονταν την θέση του, και που τώρα έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την περιουσία του.

    • Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι.
    • Πρωταγωνιστούν: Μάθιου ΜακΚόναχι, Τσάρλι Χάναμ, Μισέλ Ντόκερι, Χιου Γκραντ
    • Διάρκεια: 113′

    Χαλβάη 5-0

    Ένας βιομήχανος χαλβά βρίσκεται δολοφονημένος στην έπαυλή του. 5 ύποπτοι και 0 αποδεικτικά στοιχεία. Ίντριγκες, πάθη, μίση, δολοπλοκίες και κάθε μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση. Θα καταφέρει ο αστυνόμος Μπέκρας να βρει τον δολοφόνο;

    • Σκηνοθεσία: Μάνος Καμπίτης Σενάριο: Μάρκος Σεφερλής
    • Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Σεφερλής, Ελένη Καστάνη, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Γιώργος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Τζουμάκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νίκος Βουρλιώτης, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ιωάννης Απέργης, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Δημήτρης Σταρόβας.
    • Διάρκεια: 120′

    «Το Απίθανο Ταξίδι ενός Φακίρη»
    “The Extraordinary Journey of the Fakir”

    Ο Άτζα, ένας νεαρός φακίρης από τη Βομβάη, ξεκινάει ένα απίθανο ταξίδι, όταν πεθαίνει η μητέρα του, με στόχο να βρει τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ του. Ανακαλύπτει τον έρωτα στο Παρίσι, έρχεται αντιμέτωπος με το θάνατο και τους Σομαλούς μετανάστες στην Αγγλία, αποκτά τη φήμη δεινού χορευτή στη Ρώμη και ζει την περιπέτεια μέσα σε ένα αερόστατο που διασχίζει τη Μεσόγειο Θάλασσα. Στο τέλος, συνειδητοποιεί πως βρήκε τους αληθινούς θησαυρούς της ζωής – και ποιος θέλει να γίνει στην πραγματικότητα.
    • Γαλλοϊνδική ταινία σε σκηνοθεσία Κεν Σκοτ.
    • Πρωταγωνιστούν: Ντανούς, Έριν Μοριάρτι, Μπερενίς Μπεζό
    • Διάρκεια: 92′

    Cosmic Candy

    Η Άννα (Μαρία Κίτσου), μια μοναχική και ιδιόρρυθμη ταμίας σουπερμάρκετ αναγκάζεται να πάρει υπό την προστασία της το δεκάχρονο κορίτσι του διπλανού διαμερίσματος, ύστερα από την μυστηριώδη εξαφάνιση του πατέρα του. Την ίδια στιγμή διαπραγματεύεται την πιθανή της απόλυση και ένα ρομαντικό ειδύλλιο για πρώτη φορά στη ζωή της. Και όλα αυτά υπό την επήρεια υπερβολικής ποσότητας Κόσμικ Κάντυ, της καραμέλας που σκάει στο στόμα.

    • Eλληνική ταινία σε σκηνοθεσία Ρηνιώ Δραγασάκη
    • Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κίτσου, Μάγια Πιπερά, Κίμων Κουρής
    • Διάρκεια: 100′

    «Πρόβατα εναντίον Λύκων 2»
    “Volki i Ovtsy: Khod Sviney” / “Sheep and Wolves: Pig Deal”

    Το ενωμένο χωριό των προβάτων και των λύκων ζει μια ήρεμη και ειρηνική ζωή όταν ξαφνικά καταφθάνουν δύο απρόσμενοι επισκέπτες – μια πολική αλεπού και μια μικρή προβατίνα. Κανείς δεν περίμενε ότι ένας κίνδυνος θα τους ακολουθήσει εκεί. Ο Γκρέι, ο νέος αρχηγός της ενωμένης φυλής, πρέπει τώρα να πείσει τα πρόβατα και τους λύκους να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τα επερχόμενα προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις – γιατί η ισχύς βρίσκεται στην ενότητα!

    • Ρώσικη ταινία, σκηνοθεσία Βλαντιμίρ Νικολάεφ
    • Μεταγλώττιση: ΠΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ , ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΙΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΝΕΛΛΑΣ, ΝΕΦΕΛΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, ΗΔΥΛΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ
    • Διάρκεια: 85′

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles