22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    ΠΑΝΙΚΟΣ!!! Δείτε το trailer του Avengers: Endgame!

    Δεν σας κρύβουμε ότι το περιμέναμε πως και πως και η Marvel από ότι φαίνεται άκουσε τις προσευχές και αποφάσισε να μας αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο, κυκλοφορώντας σήμερα (7/12) το πρώτο trailer για το επόμενο Avengers, λίγες μέρες μετά το δεύτερο trailer της Captain Marvel!

    TONT-STARK-AVENGERS-ENDGAME

    To επόμενο κεφάλαιο στην εποποιία των Avengers θα ονομάζεται Endgame και όπως θα δείτε και από το trailer υπάρχει έντονο το στοιχείο της οδύνης από τη στιγμή που ο Thanos στο τέλος του Infinity War πέτυχε το στόχο του και εξαφάνισε το 50% του πληθυσμού στο σύμπαν. Τα πρώτα δευτερόλεπτα του trailer εστιάζουν στον Tony Stark, ο οποίος φαίνεται να περιφέρεται στο αχανές διάστημα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γυρίσει πίσω στη Γη. Στη συνέχεια, βλέπουμε κάποιες σκηνές σε έναν εξωγήινο πλανήτη και μάλλον την φιγούρα του Thanos να περπατάει σε ένα λιβάδι και στη συνέχεια στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η Black Widow με τον Captain America, τον Thor και τον Bruce Banner, οι οποίοι σκέφτονται το πως θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Η “surprise εμφανίσεις” δεν είναι άλλες από τον Hawkeye, αλλά και τον Ant-Man, οι οποίοι αναμένεται να παίξουν τεράστιο ρόλο στη νέα ταινία. Δεν χρειάζεται όμως σε αυτό το σημείο να πούμε περισσότερα απλώς πατήστε το play και απολαύστε το trailer του νέου Avengers, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας τον Απρίλιο του 2019.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles