19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πανικός! Η τιμή του Galaxy S8 στην Κορέα πέφτει στα 177 δολάρια!

    Τα πιο hot flagship smartphones συνήθως κάνουν το ντεμπούτο τους στην αγορά με ποικίλες εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες, που βοηθούν τους παρόχους να επεκτείνουν τη συνδρομητική τους βάση. Ωστόσο, αυτό που έγινε στη Κορέα δεν έχει ξαναγίνει σε άλλη αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο. Αναφερόμαστε στο Galaxy S8 και στην τιμή που είναι διαθέσιμο στην Κορέα. Στα 177 δολάρια. Όχι, δεν διαβάσατε λάθος.

    2-1-pic-Galaxy-S8-illegal-discounts-in-South-Korea

    Ο λόγος αυτής της τεράστιας έκπτωσης είναι ότι οι πωλητές στη Ν. Κορέα έχουν ξεκινήσει έναν ανεπίσημο πόλεμο τιμών, προσφέροντας παράνομες εκπτώσεις στη συγκεκριμένη ναυαρχίδα, κατεβάζοντας την τιμή σε ορισμένες περιπτώσεις και κάτω από τα 177 δολάρια. Γιατί όμως είναι παράνομη; Γιατί οι πωλητές smartphone συσκευών επιτρέπονται να παρέχουν έκπτωση ως 15%, ένα μέτρο των αρχών για να αποφεύγεται ο δριμύς ανταγωνισμός μεταξύ των παρόχων.

    Αυτό σημαίνει ότι η τιμή του Galaxy S8 μπορεί να μειωθεί μόλις κατά 21 δολάρια περίπου, έτσι ώστε η τελική τιμή να διαμορφωθεί στα 662 δολάρια. Τις τελευταίες ημέρες όμως, η περικοπή των τιμών σε ορισμένα καταστήματα είναι απίστευτα μεγάλη, και διαμορφώνεται από 440 – 527 δολάρια.

    Οι πωλητές εκμεταλλεύονται τον ανύπαρκτο έλεγχο της KCC (Korea Communications Commission) των τελευταίων ημερών, καθώς έχει προσωρινά διακόψει τον έλεγχο των νέων συνδέσεων από τις 30 Απριλίου, λίγο πριν την ανεπίσημη έναρξη της περιόδου των διακοπών. Αυτό που διευκολύνει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, είναι ότι η KCC παραμένει ακέφαλη, μετά την λήξη της θητείας του επικεφαλής της τον προηγούμενο μήνα, ενώ ο νέος επικεφαλής δεν αναμένεται να οριστεί τουλάχιστον πριν τις προεδρικές εκλογές στη χώρα αυτή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles