18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πανικός με το Euphoria! Αναδείχτηκε η δημοφιλέστερη σειρά της δεκαετίας στο Twitter

    Την τελευταία δεκαετία, με τη ραγδαία ανάπτυξη του streaming, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αρκετές τηλεοπτικές σειρές που θα τις θυμόμαστε για καιρό. Παραγωγές, όπως για παράδειγμα το The Witcher, έχουν κερδίσει το κοινό και προκαλούν «πανικό» στα social media, ειδικά στο Twitter.

    Πρόσφατα μάλιστα, μάθαμε ποια είναι η σειρά που συγκέντρωσε τα περισσότερα Tweets αυτή τη δεκαετία. Δεν είναι άλλη από το Euphoria, μια σειρά που έχει χτίσει μια δυνατή κοινότητα από αφοσιωμένους fans που όχι μόνο υποστηρίζουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες και σκηνές, αλλά εκφράζουν ανοιχτά την απόγνωση και τους φόβους τους για τη μοίρα τους.

    Σύμφωνα με το Twitter, πάνω από 30 εκατομμύρια δημοσιεύσεις έχουν γίνει μέχρι στιγμής για τη δεύτερη σεζόν της σειράς. Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων είδε μια αύξηση ύψους 51% σε σχέση με την πρώτη σεζόν και αύξηση +166% και στα νούμερα τηλεθέασης. Όπως είναι λογικό, το πράσινο φως για την 3η σεζόν έχει ήδη δοθεί. Στην Ελλάδα, η σειρά Euphoria με πρωταγωνίστρια τη Zendaya είναι διαθέσιμη στο Vodafone TV.

    Διαβάστε επίσης:

    Oscar 2022: Γκάφα της Ακαδημίας – “Κόβει” 8 βραβεία από τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles