18.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Πανικός στο TikTok με γάτα-νάνο που είναι φτυστή η… Emma Stone!

    Το Internet και τα social media μπορούν να σε κάνουν famous μέσα σε… δευτερόλεπτα για πολλούς (θετικούς ή αρνητικούς) λόγους. Αυτό συνέβη και με την Winky, μια σούπερ χαριτωμένη γάτα – νάνο, η οποία σύμφωνα με τους χρήστες του TikTok είναι φτυστή με την βραβευμένη με Oscar, Emma Stone! H κοντότριχη γατούλα πάσχει από μια σπάνια γενετική ασθένεια, η οποία την κάνει να μην αναπτύσσεται σωστά, με αποτέλεσμα να παραμένει μικρκοκαμωμένη σε όλη τη διάρκεια της ζωής της. Αυτό βέβαια δεν την έχει εμποδίσει από το να είναι όμως αξιολάτρευτη, με τα μεγάλα της μάτια να μαγνητίζουν τη φαντασία των users του TikTok.

    Η Μούσα του Γιώργου Λάνθιμου βέβαια δεν είναι η μονή celebrity που θεωρούν οι χρήστες του TikTok ότι έχει μια κάποια ομοιότητα, καθώς στο μυαλό πολλών εξ’ αυτών θυμίζει άλλους γνωστούς αστέρες της βιομηχανίας του θεάματος, όπως είναι οι Steve Buscemi, Jeremy Allen και o γνωστός σε όλους μας Mr. Bean (Rowan Atkinson). Οι περισσότεροι βέβαια που σχολιάζουν στο account της Winky θεωρούν ότι είναι η γατίσια εκδοχή της πολυβραβευμένης Emma Stone. Τώρα για το πως μεταφράζεται η «φρενίτιδα» που έχει ξεσπάσει  για την συμπαθέστατη αυτή γατούλα, αυτή τη στιγμή ο λογαριασμός της στο Instagram διαθέτει περισσότερους από 477.000 followers (στο account: @winkythedwarfcat), με 39 εκατομμύρια likes, ενώ οι ακόλουθοι της ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο χρήστες στο λογαριασμό της στο TikTok. Μάλιστα, ένα πρόσφατο reel που ανέβασε η ιδιοκτήτρια της προκάλεσε το ενδιαφέρον εκατομμυρίων users, πιάνοντας 18.300.000 views μαζί με 1.200.000 likes και 14.000 comments! Εσείς τι λέτε μοιάζει στην Emma Stone ή μήπως όλα είναι στο μυαλό των ευφάνταστων users των social media;

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles