15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Πανικός στο Warzone 2! Ξεπέρασε τους 25 εκατ. παίκτες μέσα σε μόλις 5 ημέρες!

    Από τη στιγμή που είναι free και προσφέρει μπόλικες battle royale συγκινήσεις και εκρηκτική δράση, είναι λογικό τα μέλη της gaming community να πίνουν νερό στο… όνομα του Warzone 2. Και μπορεί κάποια ορισμένα προβλήματα με bugs και glitches να υπάρχουν, ή οι hackers να κάνουν κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία τους, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι το Warzone 2 αποτελεί ήδη ένα τεράστιο hit για την Activision Blizzard.

    Ενδεικτικό των παραπάνω είναι ότι μέσα σε μόλις 5 ημέρες, το sequel του δημοφιλούς Warzone κατάφερε να προσελκύσει περισσότερους από 25 εκατομμύρια gamers! Αυτό το νούμερο είναι πραγματικά ασύλληπτο, εάν αναλογιστούμε ότι το εξίσου πετυχημένο πρώτο Warzone είχε καταφέρει την πρώτη ήμερα να ξεπεράσει τους 6 εκατομμύρια παίκτες φτάνοντας στα 15 εκατομμύρια μέσα σε μόλις δύο ημέρες. Φυσικά για να φτάσει σε αυτό το milestone το 2ο Warzone συνέβαλλαν δύο παράγοντες, καθώς από τη μία μιλάμε για ένα sequel πράγμα που σημαίνει ότι διαθέτει ήδη μια ισχυρή fan base και από την άλλη έρχεται αμέσως μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του Modern Warfare II, το οποίο αποτελεί ένα best-seller για τη σειρά Call of Duty. Κάτι μας λέει βέβαια ότι όσο περνάει ο καιρός, το Warzone 2 αναμένεται να καταρρίψει κι άλλα ρεκόρ!

    https://youtu.be/oJca6zoI50E

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles