15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Παρασκευή στην Αθήνα: Μια πρωτοβουλία για προσφορές και happenings που θα μας αρέσουν πολύ

    Μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών που θέλει να σε ξαναφέρει στο κέντρο της πόλης. Εκπτώσεις και happenings που έχεις ανάγκη για να σε βγάλουν από τη μουντίλα, αλλά και να σε κάνουν να αντιμετωπίσεις την οικονομική κρίση.

    Παίρνοντας αφορμή από τα άσχημα γεγονότα στις 12 Φεβρουαρίου που έπληξαν το κέντρο της Αθήνας, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών αναλαμβάνει δράση. Ξεκινώντας από αυτή την Παρασκευή και έως τις 6/4, το σχέδιο “Παρασκευή στην Αθήνα” μπαίνει σε εφαρμογή, με τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής αλλά και επιχειρηματικών φορέων. Όπως αναφέρεται στη σελίδα της πρωτοβουλίας www.athensfridays.gr “αποφασίστηκε άμεσα, τις Παρασκευές 16,23,30/3 & 6/4/2012 με τη συμμετοχή όλων αυτών που ζουν, εργάζονται και επισκέπτονται το Κέντρο, να αναπτυχθούν δράσεις και εκδηλώσεις όσον αφορά το εμπόριο και την ψυχαγωγία με την ελπίδα να «Κερδίσουμε ξανά την πόλη μας».”

    Εκείνο που, βέβαια, ενδιαφέρει πολύ -πέρα από τα happenings που έτσι και αλλιώς θα τα απολαύσουμε- είναι οι προσφορές. Και στο www.athensfridays.gr υπάρχει η λίστα με τα καταστήματα που, προς το παρόν, συμμετέχουν στην πρωτοβουλία. Περιλαμβάνονται εκπτώσεις τόσο σε εμπορικά καταστήματα, όσο και σε είδη εστίασης αλλά και θεάματα. Δεν είναι πολλά σε αυτή τη φάση, αλλά ελπίζουμε περισσότεροι έμποροι του κέντρου να συμμετέχουν στη δράση, ώστε να επωφεληθούν και εκείνοι και… εμείς.

    Μπείτε στο site, ρίξτε μια ματιά στις προσφορές και κατεβείτε μία βόλτα στο κέντρο, σήμερα Παρασκευή… Είναι μια καλή αφορμή για να χαλαρώσετε και να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα απ’ ό,τι συνήθως… Έχουμε, δε, την ελπίδα, την επόμενη εβδομάδα, οι προσφορές που θα υπάρχουν στη σελίδα να είναι ακόμη περισσότερες. Για να δούμε…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles