18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Παρελθόν για τη Marvel ο Jonathan Majors – Νέες πληροφορίες για το επερχόμενο Avengers

    Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, έγινε γνωστή η είδηση ότι ο πρωταγωνιστής της Marvel, Jonathan Majors, απολύθηκε από την εταιρεία, αφού το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για επίθεση και βίαιη συμπεριφορά έναντι της πρώην συντρόφου του. Είναι εύλογο οι fans να αναρωτιούνται τι μέλλει γενέσθαι με το επερχόμενο Avengers: The Kang Dynasty. Τώρα, είμαστε σε θέση να μεταφέρουμε κάποιες νεότερες πληροφορίες.

    Όπως αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, η Marvel Studios αποφάσισε να αλλάξει τίτλο στην ταινία, η οποία προς το παρόν θα ονομάζεται Avengers 5 μέχρι να αποφασιστεί ένας νέος τίτλος. Η απόφαση αυτή υποδηλώνει ότι ο Kang θα διαγραφεί εντελώς από το franchise και δε μιλάμε απλώς για κάποιες αλλαγές.

    Σημειώνεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο τα στελέχη της Marvel, συμπεριλαμβανομένου του αφεντικού Kevin Feige, φέρονται να συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν “εφεδρικά” σχέδια. Ένα από αυτά ήταν η στροφή σε έναν άλλο χαρακτήρα του Fantastic Four, τον Dr Doom.

    Όπως όλα δείχνουν, το Majors θα τον φάει το μαύρο… σκοτάδι, καθώς απομακρύνθηκε από αρκετά projects και αποσύρθηκαν όλες οι διαφημίσεις που συνδέονταν με το πρόσωπό του. Φέρεται επίσης να απομακρύνθηκε από μια επερχόμενη μεταφορά του μυθιστορήματος του Walter Mosley “The Man in My Basement”, ενώ το Magazine Dreams, στο οποίο συμμετείχε, έχει αφαιρεθεί από το ημερολόγιο κυκλοφοριών των Walt Disney Studios.

    Διαβάστε επίσης:

    Προεκλογική εκστρατεία με τη βοήθεια της ΑΙ για τον πρώην πρωθυπουργό του Πακιστάν (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles