18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Παρελθόν για τον Henry Cavill η DC! Με “δόξα και τιμή” στο MCU

    Οι fans του Henry Cavill δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους ηθοποιός θα ενταχθεί στο Marvel Cinematic Universe. Ο 40χρονος, πρώην Witcher, φέρεται να επιλέχθηκε για να υποδυθεί τον εξέχοντα villain από τα κόμικς της Marvel, Doctor Doom, σε επερχόμενη σειρά ταινιών. Ή μήπως όχι;

    Ο δημοσιογράφος Matt Reeves πριν από λίγες μέρες χρησιμοποίησε ως βήμα το X (Twitter), για να αποκαλύψει την επιλογή του Cavill από τη Marvel, αναφέροντας:

    “Από τον μεγαλύτερο υπερήρωα Superman, στον μεγαλύτερο κακό της Marvel Doctor Doom… Henry Cavill,” έγραψε ο Matt Reeves δίπλα σε μια φωτογραφία του αφεντικού της Marvel Kevin Fiege στην Comic Con.

    “Όχι, αυτή είναι πιθανότατα η πιο τρελή ανακοίνωση καστ που υπήρξε ποτέ #TheFantasticFour,” πρόσθεσε.

    Ακόμα μία εκδοχή για το ρόλο του Henry Cavill

    Παράλληλα, ο insider @MyTimeToShineHello στην ίδια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, επιβεβαίωσε την επιλογή του Cavill στη σειρά ταινιών, ωστόσο, αρνήθηκε τον ρόλο του ως Dr. Doom.

    “Του προσφέρθηκε κάτι άλλο και το αποδέχτηκε,” ανέφερε σαν απάντηση στην ανάρτηση του Reeves.

    Οι θαυμαστές δεν έχασαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις εκτιμήσεις τους για την πιθανή επιλογή του καστ και το ρόλο του γνωστού σταρ, με τις εικασίες τους να ποικίλλουν από τον Hyperion, έναν Eternal, τον Cyclops των X-Men ή τον Sentry και τον Captain Britain.

    Εάν η φήμη επιβεβαιωθεί, θα αποτελέσει ένα μείζον πλήγμα για την ανταγωνιστική DC, η οποία πρακτικά έδιωξε τον Cavill από τη θέση του Superman, παρά το γεγονός ότι είχε ανακοινωθεί νέα ταινία, μετά από την αλλαγή στην ηγεσία το 2022.

    Διαβάστε επίσης:

    Henry Cavill: “Κλείδωσε” η συμμετοχή του σε σειρές και ταινίες Warhammer 40K – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles