23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Παρουσίαστηκαν τα Huawei Freebuds Pro 2 στο Mega-event της Huawei στην Κωνσταντινούπολη!

    Στην Κωνσταντινούπολη όπως λέει και ο λαός από όλα είχε… ο μπαξές. Με πρώτο και καλύτερο το MateBook D 16 και 16s, αλλά και τα MatePad Paper, Mate Xs 2 και Nova Y70 και Υ90, είχαμε και μια έκπληξη που την περιμέναμε και τελικά έγινε! Πρόκειται για τα νέα κορυφαία ασύρματα ακουστικά Huawei Freebuds Pro 2 έκαναν το ντεμπούτο τους σε εκδήλωση για τα μέσα της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Τα νέα ακουστικά TWS διαθέτουν διπλούς οδηγούς, τρία μικρόφωνα για ακύρωση θορύβου 47 dB και εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

    HUAWEI FreeBuds Pro 2 Hands-On Review: “TWS ακουστικά που… μαγεύουν”!

    Στο νέο ζεύγος ακουστικών υπάρχει το σύστημα Hi-Res Dual Sound που είναι σίγουρα η καλύτερη δυνατότητα των Freebuds Pro 2. Υποστηρίζει το μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων για τα ακουστικά Huawei, από 14 Hz έως 48k Hz και επιπλέον, η Huawei έφερε έναν προσαρμοστικό ισοσταθμιστή που μαθαίνει πώς ο χρήστης φοράει τα buds και προσαρμόζει τον ήχο ώστε να ακούγεται υπέροχος σε όλα τα σενάρια.

    Όσον αφορά την ενεργή ακύρωση θορύβου, το Freebuds Pro μείωσε τον περιβάλλοντα ήχο έως και 40dB και τώρα το Pro 2 ισχυρίζεται μείωση 47dB. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μιας συστοιχίας τριών μικροφώνων.

    Κάθε ακουστικό όπως και το νέο μοντέλο Freebuds Pro 2, μπορεί να συλλάβει εξωτερικούς θορύβους και να τους αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Αυτό που βελτίωσε η Huawei εδώ είναι ένας νέος αλγόριθμος νευρωνικών δικτύων που μαθαίνει και προσαρμόζεται με το χρόνο. Ο ήχος θα πρέπει επίσης να ακούγεται υπέροχος χάρη στη συνεργασία με την Devialet.

    Η Huawei δεν αποκάλυψε τη χωρητικότητα της μπαταρίας κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας, αλλά υποσχέθηκε έως και 30 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τη θήκη. Ο χρόνος αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση λέγεται ότι είναι 4 ώρες με ενεργοποιημένο το ANC και 6,5 ώρες με απενεργοποιημένη ακύρωση θορύβου. Τα ακουστικά είναι επίσης συμβατά με IP54 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

    Αρχικά η πώληση των Huawei Freebuds Pro 2 θα αγγίξει τα 200€ και οι διαθέσιμες χρωματικές επιλογές είναι: Silver Blue, Silver Frost (που είναι στην πραγματικότητα μαύρο) και Ceramic White. Με κάθε αγορά θα δίνεται εντελώς δωρεάν και ένα Band 7!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles