15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Παρουσιάζοντας τα Καταστήματα Facebook: Βοηθώντας τις μικρές επιχειρήσεις να πουλήσουν στο Διαδίκτυο

    Από τον Mark Zuckerberg, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Facebook

    Το Facebook δημιουργήθηκε για να σας συνδέσει με οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Αυτό σημαίνει, φίλους, οικογένεια, αλλά και προϊόντα και επιχειρήσεις. Εδώ και χρόνια, οι χρήστες χρησιμοποίησαν τις εφαρμογές μας για να αγοράσουν και να πουλήσουν αντικείμενα -από τις πρώτες μέρες δημοσίευσης μιας φωτογραφίας ποδηλάτου με τη λεζάντα «προς πώληση» έως την πώληση του τραπεζιού σαλονιού σας στο Marketplace και τώρα τις τρέχουσες αγοραστικές τάσεις για προϊόντα μόδας  από τις αγαπημένες σας εταιρείες και τους influencers του Instagram. Ήταν τα άτομα που χρησιμοποίησαν τις εφαρμογές μας και οραματίστηκαν το εμπόριο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Τους βοηθάμε να κάνουν αυτό το όραμα πραγματικότητα.

    Θέλουμε να παρέχουμε στους ανθρώπους ένα μέρος, όπου μπορούν να ζήσουν τη χαρά των αγορών έναντι της δουλειάς των αγορών. Και θέλουμε να βοηθήσουμε τις μικρές επιχειρήσεις να προσαρμοστούν και να διευκολύνουν τους ανθρώπους να ανακαλύψουν και να αγοράσουν πράγματα που αγαπούν.

    Αυτή τη στιγμή πολλές μικρές επιχειρήσεις βρισκονται σε δυσμενή φάση και με τα καταστήματα να κλείνουν, όλο και περισσότερες αναζητούν να φέρουν την επιχείρησή τους στο διαδίκτυο. Στόχος μας είναι να κάνουμε τις αγορές εύκολες και να επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε, από έναν ιδιοκτήτη μικρής επιχείρησης έως μια παγκόσμια εταιρεία, να χρησιμοποιεί τις εφαρμογές μας για να συνδεθεί με τους πελάτες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκινάμε τα Καταστήματα Facebook και επενδύουμε σε λειτουργίες στις εφαρμογές μας, που εμπνέουν τους ανθρώπους να κάνουν αγορές και  διευκολύνουν τις αγορές και τις πωλήσεις στο διαδίκτυο.

    Παρουσιάζοντας τα Καταστήματα Facebook

    Τα Καταστήματα Facebook διευκολύνουν τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ένα μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα για πρόσβαση των πελατών τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram. Η δημιουργία ενός Καταστήματος Facebook είναι δωρεάν και απλή. Οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν τα προϊόντα που θέλουν να εμφανιστούν από τον κατάλογό τους και, στη συνέχεια, να προσαρμόσουν την εμφάνιση και την αίσθηση του καταστήματος με μια εικόνα εξωφύλλου και ευδιάκριτα χρώματα που προβάλλουν την επωνυμία τους. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε πωλητής, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον προϋπολογισμό του, μπορεί να φέρει την επιχείρησή του στο διαδίκτυο και να συνδέεται με τους πελάτες όπου και όποτε είναι βολικό για αυτούς.

    Οι χρήστες μπορούν να βρουν τα  Καταστήματα  Facebook σε μια Σελίδα Facebook μιας επιχείρησης ή σε ένα προφίλ Instagram ή να τα ανακαλύψουν μέσω ιστοριών ή διαφημίσεων. Από εκεί, μπορείτε να περιηγηθείτε στην πλήρη συλλογή, να προσθέσετε προϊόντα στην τσάντα σας και να παραγγείλετε – είτε στον ιστότοπο της επιχείρησης είτε χωρίς έξοδο από την εφαρμογή, εάν η επιχείρηση έχει ενεργοποιήσει την ολοκλήρωση της αγοράς.

    Και ακριβώς όπως όταν βρίσκεστε σε φυσικό κατάστημα και πρέπει να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον, στα Facebook Καταστήματα, θα μπορείτε να στέλνετε μηνύματα σε μια επιχείρηση μέσω WhatsApp, Messenger ή απευθείας μήνυμα στο Instagram για να κάνετε ερωτήσεις, να λάβετε υποστήριξη, να παρακολουθείτε παραδόσεις και άλλα . Σύντομα, θα μπορείτε να δείτε ένα κατάστημα και να πραγματοποιήσετε αγορές απευθείας από μια συνομιλία μέσω Messenger, WhatsApp ή Instagram.

    Παρουσιάζουμε τα Καταστήματα Facebook σήμερα και θα είναι ευρύτερα διαθέσιμα τους επόμενους μήνες. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς δημιουργήσαμε καταστήματα με γνώμονα την προστασία της ιδιωτικότητας  εδώ.

    Επενδύουμε επίσης σε λειτουργίες σε όλες τις εφαρμογές μας που θα ενσωματωθούν στα Facebook Καταστήματα για να βοηθήσουμε τους πελάτες να ανακαλύψουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν και να διευκολύνουν τις αγορές.

    Κατάστημα Instagram: Μία Νέα Τοποθεσία για να Ανακαλύψετε Προϊόντα και Μάρκες

    Αυτό το καλοκαίρι, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ, παρουσιάζουμε το Instagram Shop, έναν νέο τρόπο για να ανακαλύψετε και να αγοράσετε προϊόντα που αγαπάτε στην Εξερεύνηση Instagram(Instagram Explore). Μπορείτε να εμπνευστείτε από συλλογές από το @κατάστημα, να περιηγηθείτε σε επιλογές από τις αγαπημένες σας μάρκες και δημιουργούς, να φιλτράρετε κατά κατηγορίες όπως η ομορφιά και το σπίτι και να αγοράσετε αυτά που αγαπάτε, όλα σε μία τοποθεσία. Και αργότερα φέτος, προσθέτουμε μια νέα καρτέλα καταστήματος στη γραμμή πλοήγησης, ώστε να μπορείτε να μεταβείτε στο Κατάστημα Instagram  με μία μόνο κίνηση.

    Δυνατότητες Live Αγορών

    Οι χρήστες χρησιμοποιούν βίντεο σε ζωντανή μετάδοση στις εφαρμογές μας για να παρουσιάζουν προϊόντα εδώ και χρόνια, από καταστήματα παπουτσιών που ανακοινώνουν νέα πάνινα παπούτσια έως τους influencers ομορφιάς που δοκιμάζουν ποικίλα  κραγιόν. Τώρα, διευκολύνουμε την αγορά προϊόντων σε πραγματικό χρόνο. Σύντομα, οι πωλητές, οι εταιρείες και οι δημιουργοί θα μπορούν να προσθέτουν ετικέτες σε προϊόντα από το Κατάστημα Facebook ή τον κατάλογό τους πριν τη ζωντανή μετάδοση και αυτά τα προϊόντα θα εμφανίζονται στο κάτω σημείο του βίντεο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να πατήσουν εύκολα για να μάθουν περισσότερα και να αγοράσουν. Αρχίζουμε να το δοκιμάζουμε με επιχειρήσεις στο Facebook και το Instagram και θα το αναπτύξουμε ευρύτερα τους επόμενους μήνες.

    Σύνδεση Προγραμμάτων Εμπιστοσύνης Πελατών  στον λογαριασμό σας στο Facebook

    Δοκιμάζουμε, επίσης, τρόπους για να διευκολύνουμε την απόκτηση ανταμοιβών από τις επιχειρήσεις που αγαπάτε, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε τα προγράμματα loyalty, όπως το πρόγραμμα απόκτησης πόντων στο τοπικό σας καφέ, στον λογαριασμό σας στο Facebook. Θα μπορείτε να βλέπετε και να παρακολουθείτε εύκολα τους πόντους και τις ανταμοιβές σας. Και διερευνούμε τρόπους για να βοηθήσουμε τις μικρές επιχειρήσεις να δημιουργήσουν, να διαχειριστούν και να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα εμπιστοσύνης πελατών στα Καταστήματα Facebook.

    Δουλεύοντας με συνεργάτες

    Συνεργαζόμαστε επίσης πιο στενά με συνεργάτες όπως το Shopify, το BigCommerce, το WooCommerce, το Channel Advisor, το CedCommerce, το Cafe24, το Tienda Nube και το Feedonomics για να προσφέρουμε στις μικρές επιχειρήσεις την υποστήριξη που χρειάζονται. Αυτοί οι οργανισμοί προσφέρουν ισχυρά εργαλεία για να βοηθήσουν τους επιχειρηματίες να ξεκινήσουν και να διευθύνουν τις επιχειρήσεις τους και να έχουν και παρουσία στο διαδίκτυο. Τώρα θα βοηθήσουν τις μικρές επιχειρήσεις να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν τα Καταστήματά τους στο Facebook και να χρησιμοποιήσουν τα άλλα εμπορικά μας εργαλεία.

    Ελπίζουμε ότι αυτά τα εργαλεία μπορούν να ανακουφίσουν από την πίεση που αντιμετωπίζουν οι μικρές επιχειρήσεις αυτή την περίοδο και να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να προετοιμαστούν για το μέλλον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles