14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πάρτε το smartphone σας παντού με αυτή την αδιάβροχη θήκη μέσης

    Το καλοκαίρι το smartphone μας κινδυνεύει από πολλούς παράγοντες… πτώσεις, νερό, σκόνη, άμμος, όλα μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικά, καθώς βρισκόμαστε συχνότερα εκτός σπιτιού/γραφείου και πραγματοποιούμε πολλές εξωτερικές δραστηριότητες. Ακόμη κι όταν πάμε για τρέξιμο, για παράδειγμα, θέλουμε να το έχουμε μαζί μας αλλά χωρίς να μας ενοχλεί και χωρίς να κινδυνεύει.

    65135_1499939345-full

    Στο easytechnology.gr βρήκαμε μια έξυπνη θήκη μέσης, το γνωστό μας “τσαντάκι”, η οποία είναι ειδικά διαμορφωμένη ώστε να δέχεται και να προστατεύει smartphones με οθόνες έως 5,7″. Είναι 100% αδιάβροχη και σφραγίζει αεροστεγώς ώστε να μπορείτε να πάτε ακόμη και για μπάνιο ή… ψαροντούφεκο.

    Το καλύτερο, όμως, είναι πως επιτρέπει τη χρήση του smartphone καθώς είναι διαφανής και επιτρέπει τη χρήση της οθόνης αφής κανονικά. Αν δεν είστε τόσο… extreme, πολύ απλά είναι ιδανική για την προστασία της συσκευής σας στη θάλασσα ή όπου αλλού βρεθείτε φέτος το καλοκαίρι.

    Θα τη βρείτε σε προσφορά έναντι €8 στο easytechnology.gr, σε 6 διαφορετικά χρώματα: Κόκκινο, lime, καφέ, μπλε, μωβ και πορτοκαλί.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles