14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Partners: Σ’ έναν κόσμο γεμάτο από game players, ο μόνος τρόπος για να ξεχωρίσεις είναι να είσαι «Game Changer»

    Ξεκινώντας το 2020 είχε όλα τα φόντα να εξελιχθεί ως η καλύτερη χρονιά για τον χώρο της διαφήμισης, των δημοσίων σχέσεων και του marketing γενικότερα. Η εξέλιξη φαινόταν να έρχεται σε όλους τους τομείς, αφού και οι πελάτες είχαν στα χέρια τους μεγαλύτερα budgets από προηγούμενες χρονιές. Και ύστερα ήρθε ο Μάρτιος. Ο Covid 19, μέσα σε μερικές μόνο μέρες, μεταλλάχθηκε από «μια απλή γρίπη» στην πανδημία της δεκαετίας. Ήρθαν τα lockdown, οι απαγορεύσεις, τα sms και η κατ’ οίκον εργασία. Μαζί τους, όμως, ήρθαν και οι πιο δημιουργικές ιδέες. Λένε πως αν κλείσεις έναν καλλιτέχνη σε ένα δωμάτιο, μπορεί να το κάνει αγνώριστο. Tι θα γίνει, όμως, αν κλείσεις έναν διαφημιστή, έναν επικοινωνιολόγο ή ακόμα έναν δημοσιοσχετίστα;

    Την απάντηση δίνουν γλαφυρά οι Partners στο άρθρο που ακoλουθεί:

    Κλειστήκαμε, λοιπόν, στο σπίτι και κάναμε αυτό που ξέραμε καλύτερα! Αλλάξαμε το παιχνίδι! Επικοινωνήσαμε, δημιουργήσαμε, και είδαμε την πανδημία ως πρόκληση για νέα μονοπάτια. Στην πρώτη φάση της πανδημίας, είχαμε ετοιμάσει μια σειρά από εκστρατείες για το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών με τη στήριξη της ΟΠΑΠ, αλλά και 2 ταινίες: «Αυτό το Πάσχα» και «Επιστροφή στην καθημερινότητα» που είχαν ως στόχο την ενημέρωση και ενθάρρυνση του κάθε πολίτη να ακολουθήσει τα μέτρα και τις οδηγίες της Δημοκρατίας.

    Για τον πελάτη μας Cyta, την ίδια περίοδο, τρέξαμε την καμπάνια #Stay Safe, #Stay Connected. Προσεγγίσαμε αυτή την ιδέα με διαφορετικά μέσα όπως τηλεόραση, social media, δημιουργία web banners και landing page.

    Για την ΟΠΑΠ Κύπρου, “βγάλαμε” δύο ολοκαίνουριες εκστρατείες και ένα landing page. Η πρώτη για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη με μια ταινία της οποίας το γύρισμα έγινε αμέσως μετά την καραντίνα, όσο ακόμη υπήρχαν κάποια περιοριστικά μέτρα, και βγήκε live τον Μάιο. Η δεύτερη ήταν η νέα εικόνα του Joker με την ταινία να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Η εκστρατεία βγήκε live τον Σεπτέμβριο.

    Θέλαμε, όμως, να βρεθούμε και one to one! Οι καταστάσεις, δυστυχώς, δεν επιτρέπουν εκδηλώσεις όπως παλιά, οπότε έπρεπε να το κάνουμε «the Partners’ way»! Η διάσκεψη τύπου για την ανακοίνωση της συνεργασίας μεταξύ ΟΠΑΠ Κύπρου και Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου έγινε στο Δάσος της Αθαλάσσας, κάτω από τα πεύκα, δίπλα στη λίμνη Αγίου Γεωργίου, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής από τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων. Και αυτό ήταν game changing! «The Partners’ way» έγινε και η τελετή κατάθεσης του θεμέλιου λίθου των εγκαταστάσεων του Τερματικού Εισαγωγής Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) τον Ιούλιο στο Βασιλικό, τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων.

    Επίσης, σε όλη αυτή την περίοδο, το τμήμα New Business της εταιρείας κατάφερε να κερδίσει αρκετά pitches, να κρατήσει αλλά και να φέρει νέους λογαριασμούς που ενστερνίζονται την Game Changing διάθεσή των Partners. «Ανέβηκαν» λοιπόν στο δικό μας όχημα για μια διαδρομή έξω από τα συνηθισμένα οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, η Τράπεζα Κύπρου, η Eurolife και ένα project για το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

    Η πανδημία, λένε, γέννησε ευκαιρίες, και αυτό οι Partners το γνωρίζουν καλά. Αφού αποδεικνύουν μέρα με τη μέρα, πως σ’ έναν κόσμο γεμάτο από game players, ο μόνος τρόπος για να ξεχωρίσεις είναι να είσαι Game Changer.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles