14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο Paul Walker του Fast and Furious

    Paul Walker, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από το franchise, Fast and Furious, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που συνέβη στην Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια. Εκεί που όλοι ήλπιζαν πως πρόκειται για μία από τις γνωστές ανακρίβειες που εξαπλώνονται στο Internet, δυστυχώς τα νέα επιβεβαιώθηκαν.

    Paul-Walker-Wallpaper-paul-walker-25716655-1024-768

    Συγκεκριμένα η Porsche GT που οδηγούσε ένας φίλος του, έφυγε από την πορεία της, χτύπησε σ’ ένα δέντρο και πήρε φωτιά. Ο Paul Walker ήταν μόλις 40 ετών.
    Ο ηθοποιός που βρισκόταν εν μέσω των γυρισμάτων του Fast and Furious 7 υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη James Wan, φιλμ που θα σηματοδοτούσε την 6η συμμετοχή του στο franchise, αυτό το Σαββατοκύριακο έφτασε στην Σάντα Κλαρίτα για να παρευρεθεί σ’ ένα car show τα έσοδα του οποίου θα πήγαιναν για την ανακούφιση των θυμάτων της πρόσφατης καταστροφής στις Φιλιππίνες. Όπως καταλαβαίνει κανείς μιλάμε για ένα απίστευτα τραγικό γεγονός, με τα παιχνίδια της μοίρας να είναι γεμάτα ειρωνεία.
    Ο Paul Walker εκτός από το διάσημο franchise είχε πρωταγωνιστήσει στα φιλμ Varsity Blues, Pleasantville, She’ All That, Joy Ride και Running Scared, ενώ πιο πρόσφατα είχε εμφανιστεί στα Takers, Hours και στο Flags of our Fathers του Clint Eastwood. 

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles