16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αγοραπωλησίες εντός του Twitter; Ναι, με τη νέα λειτουργία του Ribbon!

    Το Ribbon κατάφερε κάτι που δεν έχει καταφέρει έως τώρα άλλη υπηρεσία σχετική με πληρωμές. Επιτρέπει στους πωλητές χρήστες του να πωλούν προϊόντα μέσω του Twitter, χωρίς οι χρήστες αγοραστές να χρειάζεται να εγκαταλείψουν το Twitter για πιθανή αγορά του προϊόντος!

    twitter shopping

    Η υπηρεσία Ribbon χρησιμοποιεί την τεχνολογία των Twitter Cards, με αποτέλεσμα ένα tweet με σύνδεσμο από την υπηρεσία Ribbon να μπορεί να επεκταθεί και ο χρήστης να δει επιλογές όπως τιμή προϊόντος, διαθεσιμότητα προϊόντος και αγορά. Με την αγορά, ο χρήστης καλείται να δώσει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας για να ολοκληρώσει άμεσα την αγορά, χωρίς να φύγει από το συγκεκριμένο tweet.

    twitter ribbon

    Με το λανσάρισμα της νέας αυτής λειτουργίας, το Ribbon αντιμετώπισε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα και τώρα η νέα λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη και αντ’αυτού οι χρήστες οδηγούνται με τα links στο site του Ribbon για την αγορά (ο παλαιός τρόπος). Πάντως, σε δημοσίευση στο blog του, φαίνεται πως υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ Twitter και Ribbon, και το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα.

    Υ.Γ. Οι εικόνες προέρχονται από Mashable και TechCrunch αντίστοιχα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles