16.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Peaky Blinders: Έτοιμο το σενάριο για την ταινία – Πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα

    Ο δημιουργός του Peaky Blinders, Steven Knight, επιβεβαίωσε ότι το σενάριο για την ταινία Peaky Blinders είναι σχεδόν έτοιμο. Ο ίδιος εργάζεται επίσης σε μια ταινία Star Wars, αλλά έχει σχεδόν τελειώσει με το σενάριο της ταινίας για τη βρετανική γκανγκστερική σειρά του και επιβεβαιώνει ότι θέλει να ξεκινήσει σύντομα την παραγωγή. «Απλώς δουλεύω πάνω στα τελευταία κομμάτια του αυτή τη στιγμή», είπε. Ο Knight αναφέρθηκε λίγο στη διαδικασία συγγραφής του και ανέφερε ότι η ιδέα είναι να κινηματογραφηθεί κάποια στιγμή στα μέσα του τρέχοντος έτους.

    «Απλά κάθομαι στο πληκτρολόγιο και ξεκινώ. Είναι λίγο σαν να βλέπω ένα όνειρο, για μένα», είπε ο Knight. «Κάθεσαι εκεί και έρχονται όλα και μετά τα διαβάζεις και σκέφτεσαι: “Αυτό είναι πολύ καλό – αλλά από πού προήλθε;”

    Ο Cillian Murphy, ο οποίος έπαιξε τον Thomas Shelby στα 10 χρόνια της σειράς, είπε ότι θα επέστρεφε αν υπήρχε σενάριο, λέγοντας ότι «πάντα πίστευε ότι υπάρχει περισσότερη ιστορία να ειπωθεί». Η σειρά έχει γίνει πλέον video game – συμπεριλαμβανομένης μιας έκδοσης VR – και υπάρχει κι ένα μπαλέτο που ονομάζεται The Redemption of Thomas Shelby.

    Η ταινία αναμένεται να διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου και ο Knight είπε ότι θα είναι «το ίδιο αλλά διαφορετικό» με τη σειρά, λέγοντας στους θεατές να «περιμένουν το απροσδόκητο».

    Διαβάστε επίσης:

    Σινεμά: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες; (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles