23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Peaky Blinders: Θα δούμε τον Cillian Murphy στην επερχόμενη ταινία;

    Ο δημιουργός του Peaky Blinders, Steven Knight, επιβεβαίωσε ότι ο Ιρλανδός ηθοποιός Cillian Murphy θα επαναλάβει τον εμβληματικό ρόλο του ως Tommy Shelby στην ταινία Peaky Blinders. Ο Murphy κέρδισε πρόσφατα το πρώτο του Όσκαρ για την ενσάρκωση του J Robert Oppenheimer στη βιογραφική ταινία του Christopher Nolan για την ιστορία πίσω από την ατομική βόμβα. Ο Murphy έχει εμφανιστεί σε πολλές επιτυχημένες ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των επιτυχιών του Nolan Batman Begins, Inception και Dunkirk.

    Ωστόσο, πριν από το Oppenheimer, ο μεγαλύτερος ρόλος του ήταν αναμφισβήτητα στη μικρή οθόνη ως Shelby στο ιστορικό αστυνομικό δράμα Peaky Blinders. Μιλώντας στο BBC, ο δημιουργός του Peaky Blinders, Knight, επιβεβαίωσε ότι ο Murphy θα εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία που θα ακολουθήσει τη σειρά.

    «Σίγουρα επιστρέφει για αυτό», σχολίασε ο Knight. «Το γυρίζουμε τον Σεπτέμβριο στο Digbeth».

    Η έκτη και τελευταία σεζόν του Peaky Blinders διαδραματίστηκε το 1933, πριν από το ξέσπασμα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Η ταινία πρόκειται να ακολουθήσει τους ίδιους χαρακτήρες, μερικά χρόνια αργότερα. Ενώ είναι φανταστική ιστορία, η συμμορία βασίζεται σε μια πραγματική που δρούσε στο Μπέρμιγχαμ και απεικονίζονται ιστορικοί χαρακτήρες όπως ο Winston Churchill και ο Oswald Mosley, οπότε μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα στην ταινία.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles