20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Pebble 2 & Pebble Time 2. Τα νέα smartwatches της Pebble με αισθητήρα καρδιακών παλμών

    Η πρώτη πρόταση της Pebble ήταν από τα πλέον δημοφιλή και πρώτα smartwatches στην αγορά, το οποίο έγινε διάσημο (για την ακρίβεια… έσκισε) μέσα από την καμπάνια του στο Kickstarter που έγραψε ιστορία και… συνεχίζει ακάθεκτο.

    Screen Shot 2016-05-24 at 20.09.44

    Οι νέες προτάσεις που λάνσαρε (πάλι στο Kickstarter) η εταιρεία είναι τα Pebble 2 και Time 2, με πιο σημαντική προσθήκη τους ενσωματωμένους αισθητήρες καρδιακών παλμών. Φυσικά έπιασαν το στόχο χρηματοδότησης ταχύτατα και συνεχίζουν…

    Όπως σημειώνει ο CEO της Pebble, Eric Migicovksy, η δεύτερη πιο δημοφιλής χρήση του Pebble (μετά από τις επικοινωνίες σας) είναι τη παρακολούθηση των δραστηριότητων του χρήστη, έτσι η εταιρεία προσέθεσε περισσότερη λειτουργικότητα στην εφαρμογή Health.

    Pebble Smartwatches

    Φυσικά γι’ αυτό το σκοπό παρουσίασε και το Pebble Core, το πρώτο gadget της που ΔΕΝ είναι smartwatch και σας παρουσιάσαμε ξεχωριστά.

    Pebble Smartwatches

    Το Pebble 2 είναι το πιο “casual” από τα δύο νέα μοντέλα, με στιλ που θυμίζει το αρχικό Pebble, ασπρόμαυρη e-paper οθόνη, sporty design και ένα πιο μαλακό και εύκαμπτο λουράκι από σιλικόνη. Η διάσταση της οθόνης είναι 1,26 ίντσες, ωστόσο το λουράκι είναι πιο λεπτό δημιουργώντας συνολικά ένα μικρότερο ρολόι (39.5 x 30.2 x 9.8mm). Το Pebble 2 είναι ανθεκτικό στο νερό έως τα 30 μέτρα, ενώ θα κυκλοφορήσει σε πέντε χρώματα (Black, White, Aqua, Flame και Lime) και έχει διάρκεια μπαταρίας επτά ημέρες.

    pebble 2 colours

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι μπορείτε να αλλάξετε το λουράκι με άλλα 22m, ενώ ο αισθητήρας καρδιακών παλμών μπορεί να παρακολουθεί τις καρδιακές σας δραστηριότητες και όταν ασκείστε και σε κατάσταση ηρεμίας.

    Pebble Smartwatches

    To Pebble Time 2 από την άλλη είναι μία αναβαθμισμένη έκδοση του Time της προηγούμενης χρονιάς, είναι όμως κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι (όχι πλαστικό). Διατίθεται βέβαια με λουράκι σιλικόνης (μπορείτε ωστόσο να αγοράσετε δερμάτινο ή μεταλλικό έναντι 30 ή 50 δολαρίων αντίστοιχα). Η μπαταρία του έχει αυτονομία 10 ημέρες ενώ οι διαστάσεις του είναι 40.5 x 37.5 x 10.8mm.

    pebble time 2 colours

    Σημαντική βελτίωση αποτελεί η αναβαθμισμένη έγχρωμη e-paper οθόνη που φτάνει την 1,5 ίντσα ενώ ανανεωμένο είναι και το software της συσκευής με το χαρακτηριστικό Actions να δίνει το “παρών” και να επιτρέπει σε συγκεκριμένες εφαρμογές να τρέχουν πιο γρήγορα.

    pebble

    Τα Pebble 2 και Time 2 είναι διαθέσιμα από σήμερα για προπαραγγελία στο Kickstarter με τις τιμές λιανικής του να είναι 129 και 199 δολάρια αντίστοιχα, ωστόσο στο Kickstarter θα τα βρείτε έναντι 99 και 169 δολαρίων αντίστοιχα. Αναμένεται να ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πρώτους κατόχους τους το Σεπτέμβριο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles