20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Πειρατές της Καραϊβικής 6: Η Disney θέλει πίσω το Johnny Depp – Νέα δεδομένα

    “Οι Πειρατές της Καραϊβικής” αποτελούν ένα εξαιρετικά επιτυχημένο franchise, το οποίο ωστόσο έχει να δει καινούρια ταινία από το 2017. Τα τελευταία χρόνια, υπήρξαν αρκετές φήμες ότι η 6η ταινία είναι υπό ανάπτυξη και μάλιστα τα δημοσιεύματα ήθελαν τη Margot Robbie να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το σχέδιο αυτό όμως “ναυάγησε” και οι fans εξακολουθούν να αναρωτιούνται αν υπάρχει πιθανότητα να δουν ξανά τον Johnny Depp να ενσαρκώνει τον εμβληματικό Captain Jack Sparrow σε ένα νέο φιλμ.

    Παρόλα αυτά, στη δίνη των προσωπικών του προβλημάτων με τη Disney και εν μέσω της πολύκροτης δίκης με την πρώην σύζυγό του Amber Heard, η επιστροφή του Depp δε φαινόταν πιθανή. Ο διάσημος ηθοποιός είχε δηλώσει ότι ποτέ δεν θα επιστρέψει στο ρόλο του εκκεντρικού πειρατή. Τα πράγματα όμως φαίνεται τώρα ότι μπορεί και να αλλάξουν.

    Όπως αναφέρει ο insider του Hollywood Daniel Richtman σε πρόσφατη ανάρτησή του, η Disney εξετάζει το ενδεχόμενο της επιστροφής του Depp για τη νέα ταινία “Πειρατές της Καραϊβικής”. Αν όμως επιστρέψει θα είναι σε έναν υποστηρικτικό ρόλο και όχι ως πρωταγωνιστής.

    Αυτή η φήμη δίνει μια ελπίδα σε αυτούς που θέλουν να δουν τον Depp να επιστρέψει στο ρόλο του Jack Sparrow για μια ακόμη φορά. Όμως, ακόμα κι αν η Disney θέλει να τον φέρει πίσω, θα συμφωνούσε ο ίδιος ποτέ;

    Αφήνοντας τη δίκη πίσω του και τον ρόλο του Jack Sparrow επίσης πίσω, ο ηθοποιός συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον κινηματογραφικό χώρο. Επέστρεψε στη σκηνοθεσία μετά από 25 χρόνια με την ταινία “Modi”, και έχει εργαστεί σε προσπάθειες όπως τα “Jeanne du Berry” και “Johnny Puff: Secret Mission”. Ωστόσο, οι πιθανότητες να εμφανιστεί σε άλλη μια ταινία “Οι Πειρατές της Καραϊβικής” φαίνονται πολύ λίγες.

    “Δεν νιώθω μποϊκοταρισμένος από το Hollywood, επειδή δεν σκέφτομαι το Hollywood. Δεν έχω περαιτέρω ανάγκη για το Hollywood, εγώ προσωπικά,” δήλωσε ο Depp στο Φεστιβάλ Καννών του 2023 κατά την προώθηση της ταινίας “Jeanne du Barry”. O Depp έχει πολύ περισσότερα πράγματα να κάνει και έχει μεταβεί σε μια νέα φάση της καριέρας του. Παρόλα αυτά, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, ποτέ μη λες ποτέ.

    Οι φήμες τόνιζαν ότι του πρόσφεραν πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια για να παίξει στην 6η ταινία, αλλά ο Depp έκρινε πως ήταν καλύτερα να κόψει τους δεσμούς του με το κολοσσιαίο στούντιο. Φυσικά, δε γνωρίζουμε αν ο Depp έχει αλλάξει γνώμη από τότε ή αν του έγινε κάποια ακόμη πιο γενναία προσφορά.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles