13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    PEPPERMINT: 18 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους

    Η ταλαντούχα Τζένιφερ Γκάρνερ (“Κωδικός Alias”, “Daredevil”) μεταμορφώνεται  θεαματικά από συνηθισμένη μητέρα σε αδίστακτη τιμωρό υπό τις οδηγίες του έμπειρου σε ταινίες δράσης Πιέρ Μορέλ (“Η Αρπαγή”, “The Gunman: Σε Θέση Βολής”) και μας χαρίζει μία απολαυστική ερμηνεία, επιστρέφοντας δυναμικά στο είδος του ρόλου που την έχει καταξιώσει.

    PEPPERMINT - Poster

    Το Peppermint είναι μία εκρηκτική ιστορία εκδίκησης χάρη στο πρωτότυπο σενάριο του Τσαντ Σεν Τζον (“Το Λονδίνο Έπεσε”) και την προσέγγιση του Μορέλ που υπηρετεί την ιστορία ισορροπώντας ανάμεσα στα κίνητρα των ηρώων και τα ξεσπάσματα της βίας που αυτά πυροδοτούν. Μία αιμοσταγής ιστορία εκδίκησης με γυναικεία καρδιά.

    Σύνοψη

    Η Ράιλι Νορθ (Τζένιφερ Γκάρνερ) είχε μία ευτυχισμένη και χωρίς εκπλήξεις ζωή με τον σύζυγο και τη 10χρονη κόρη τους. Όμως τα μπλεξίματα του συζύγου με το καρτέλ οδηγούν στη βάναυση επίθεση εναντίον της οικογένειας. Η Ράιλι ξυπνάει από κώμα και ανακαλύπτει ότι κόρη και πατέρας έχουν πέσει θύματα δολοφονίας. Το σύστημα αποδεικνύεται διεφθαρμένο και οι δολοφόνοι αθωώνονται. Για να αποδώσει δικαιοσύνη, η Ράιλι απομονώνεται για χρόνια μέχρι που επιστρέφει μεταμορφωμένη από συνηθισμένη γυναίκα σε αδίστακτη τιμωρό.

    Σενάριο: Τσαντ Σεν Τζον

    Σκηνοθεσία: Πιέρ Μορέλ

    Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζον Ορτίζ, Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ, Χουάν Πάμπλο Ράμπα, Άνι Ιλόνζεχ, Τζεφ Χέφνερ, Πελ Τζέιμς

    Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ντέιβιντ Λάζεμπεργκ

    Μοντάζ: Φρέντερικ Τοραβάλ

    Μουσική: Σάιμον Φράνγκλεν

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles