13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Περιοδικό του 2004 προβλέπει πως θα δείχνουν «Τα Φιλαράκια» μετά από 20 χρόνια – Πόσο μέσα έπεσαν;

    Παλιά, ήταν πολύ τάση στα περιοδικά να χρησιμοποιούν το – νέο τότε – εργαλείο του photoshop, ώστε να προβλέπουν πως θα μοιάζουν celebrities στο μέλλον. Το είχαν κάνει και με άλλους σταρ όπως τον Michael Jackson. Βρήκαμε ένα φύλλο από ένα παλιό περιοδικό, που προέβλεπε πως θα μοιάζουν οι πρωταγωνιστές της σειράς – φαινόμενο “Τα Φιλαράκια”, 20 χρόνια μετά το φινάλε της σειράς. Το τεύχος είναι από το 2004.

    Φυσικά, η απεικόνιση που έχουν δημιουργήσει οι γραφίστες του εν λόγω περιοδικού, είναι πολύ ρεαλιστική, Ωστόσο, δεν έπεσαν πολύ μέσα, καθώς ξέχασαν τον παράγοντα ‘Χόλυγουντ’, που δεν αφήνει τους stars να μεγαλώνουν όπως θα κάναμε εμείς οι «κοινοί θνητοί». Έτσι, με θεραπείες, χειρουργικές επεμβάσεις και πολύ filler, οι πρωταγωνιστές του αγαπημένου μας sit-com, δεν μοιάζουν όπως προβλεπόταν αλλά όπως τους είδαμε στο Friends: The Reunion. Ίσως η πιο πετυχημένη πρόβλεψη, να είναι αυτή της Lisa Kudrow, η οποία έχει «μεγαλώσει καλύτερα» όπως συμφωνούν πολλοί τηλεθεατές.

    Η εξωτερική εμφάνιση των David Schwimmer, Jennifer Aniston, Mat LeBlanc, Courteney Cox, Matthey Perry και Lisa Kudrow σχολιάστηκε εκτενώς από τους χρήστες του διαδικτύου, αρνητικά ως επί των πλείστων. Οι περισσότεροι έκαναν λόγω για «κακογερασμένους» ηθοποιούς από τις πολλές πλαστικές.

    Ωστόσο, σε κανέναν μας δεν πέφτει λόγος για το πως θα επιλέξει κανείς να μεγαλώσει. Η εξωτερική τους εμφάνιση αφορά μόνον εκείνους και την αισθητική τους. Εάν αγαπούν τον εαυτό τους όπως δείχνουν, η δική μας γνώμη περισσεύει.

    Δείτε ακόμη: Friends – Που θα παρακολουθήσουμε τα ‘Φιλαράκια’ στο Reunion τους

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles