21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Περιπέτεια και ατελείωτο γέλιο στη Χαμένη Πόλη (The Lost City)! Δείτε το trailer!

    Με ένα λαμπερό cast που περιλαμβάνει τεράστια ονόματα του Hollywood, η ταινία Χαμένη Πόλη (The Lost City) που φέρει την υπογραφή των Ανταμ και Άαρον Νι, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες κωμικές περιπέτειες της χρονιάς.

    H συγγραφέας Λορέτα Σέιτζ (Σάντρα Μπούλοκ) έχει κάνει καριέρα γράφοντας ρομαντικές περιπέτειες πάντοτε που διαδραματίζονται σε εξωτικά μέρη. Πρωταγωνιστής σε αυτές τις περιπέτειες είναι το μοντέλο Άλαν (Τσάνινγκ Τέιτουμ), ο οποίος υποδύεται τον χαρακτήρα του «Ντας». Σε πολλές περιπτώσεις η Λορέτα συνηθίζει να μπλέκει την πραγματικότητα με την φαντασία και αυτό είναι κάτι που την οδηγεί σε κωμικοτραγικές καταστάσεις, συμπαρασύροντας μαζί της κι όσους την περιτριγυρίζουν. Τα πάνω-κάτω στη ζωή της θα έρθουν όταν στο πλαίσιο ενός ταξιδιού για την προώθηση του νέου βιβλίου της, θα πέσει θύμα του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου (Ντάνιελ Ράντκλιφ), ο οποίος θεωρεί ότι η διάσημη συγγραφέας γνωρίζει το μυστικό για τον θησαυρό της αρχαίας πόλης του τελευταίου μυθιστορήματος της. Με την Λορέτα φυλακισμένη, ο Άλαν είναι εκείνος που θα κάνει τα πάντα για να την σώσει και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι δύο τους θα μπλέξουν σε επικές τραγελαφικές περιπέτειες! Στα plus ο Brad Pitt σε ρόλο-έκπληξη!

    Χωρίς αμφιβολία, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για μοναδικές στιγμές γέλιου, όταν θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Μαρτίου! Μέχρι τότε όμως δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το trailer…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles