16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    «Περίπτερα» που πωλούν Bitcoin; Ναι, υπάρχουν!

    Συμβαίνει στην Αυστραλία! Μια νέα πρωτοβουλία θα βοηθήσει τους ανθρώπους να αγοράζουν Bitcoin με μετρητά σε περίπου 1.200 πρακτορεία εφημερίδων σε εθνικό επίπεδο.

    Bitcoin

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, το έργο, το οποίο εκπονήθηκε ως μια συνεργασία μεταξύ του δικτύου λιανικής Blueshyft και της Αυστραλιανής Bitcoin.com.au. Η τεχνολογία του Blueshyft επιτρέπει ήδη στους πελάτες να συνδεθούν στο κατάστημα με την εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes μεταξύ άλλων υπηρεσιών. Σύμφωνα με τον Rupert Hackett, γενικό διευθυντή της Bitcoin.com.au, η κοινοπραξία θα πρέπει να συμβάλει στην προώθηση της εμπιστοσύνης των Bitcoin, το οποίο δεν έχει ακριβώς την καλύτερη φήμη ως ένα αξιόπιστο μέρος για να τοποθετήσετε τα χρήματά σας.

    Ένα iPad στα πρακτορεία εφημερίδων θα επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν τη συναλλαγή και οι εταιρείες θα παίρνουν τέσσερα τοις εκατό προμήθεια επί των πωλήσεων.

    Ένα Bitcoin αξίζει 744,24 δολάρια Αυστραλίας, το οποίο φαίνεται αρκετό ποσό για ένα τοπικό πρακτορείο εφημερίδων. Ωστόσο, ο Hackett δήλωσε ότι οι πελάτες θα είναι σε θέση να αγοράσουν τμήματα ενός Bitcoin. Αρχικά, στοχεύουν σε ένα μέσο όρο συναλλαγής από A $ 150 έως $ 200.

    Η ελάχιστη συναλλαγή θα είναι $50, αλλά ο Hackett δήλωσε ότι θα ήθελε να πέσει κι άλλο. «Ιδανικά θα θέλαμε να φτάσει στο A$1 ελάχιστη συναλλαγή», είπε. «Η ιδέα μας είναι ότι αν μπορούμε να το κάνουμε πιο προσιτό και να κάνουμε μεγαλύτερη την αξία της ψηφιακής μορφής, θα ενθαρρύνουμε όλο και μεγαλύτερες αγορές», είπε.

    Φυσικά, το Bitcoin παραμένει ένα ιδιαίτερα μεταβαλλόμενης αξίας ψηφιακό νόμισμα. Τις τελευταίες ημέρες, είναι σε τόσο υψηλή αξία όση δεν έχουμε δει από τον Αύγουστο του 2014, σύμφωνα με το CoinDesk.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles