20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Περισσότερα audiobooks στο Spotify Premium

    Μια νέα δυνατότητα δίνει το Spotify στους premium συνδρομητές που είναι “βιβλιοφάγοι”. Από τις 4 Οκτωβρίου, οι χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία θα έχουν πρόσβαση σε μια επιλογή από περισσότερα από 150.000 audiobooks χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν επιπλέον. Οι συνδρομητές των ΗΠΑ και άλλων αγορών θα μπορούν επίσης να απολαύσουν το νέο προνόμιο κάποια στιγμή αργότερα φέτος.

    Παρά το γεγονός ότι οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα βιβλίων και μπορούν να επιλέξουν όσα θέλουν, η προσφορά συνοδεύεται από μια παγίδα: θα έχουν μόνο 15 ώρες δωρεάν για audiobooks κάθε μήνα. Ο “γίγαντας” του streaming ανέφερε ότι οι χρήστες μπορούν να αυξήσουν τις ώρες ακρόασης τους με το ποσό των 11 $.

    Η εταιρεία έκανε για πρώτη φορά διαθέσιμα τα ηχητικά βιβλία στην πλατφόρμα της το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Ξεκίνησε με 300.000 τίτλους στη βιβλιοθήκη και οι χρήστες μπορούσαν να αγοράσουν οποιονδήποτε από αυτούς μέσα από την υπηρεσία. Είναι απορίας άξιο, βέβαια, εάν οι χρήστες θα ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν 11 $ για κάθε 10 ώρες ακρόασης μετά τις πρώτες δωρεάν 15 ώρες.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέες ΑΙ λειτουργίες “μεταμορφώνουν” τις φωτογραφίες στο Instagram

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles