12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Περισσότερες από 80 πρεμιέρες σειρών στην COSMOTE TV

    Τη νέα σεζόν η COSMOTE TV «παίζει δυνατά» με το συναρπαστικότερο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια. Μεταξύ άλλων, οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν 80 πρεμιέρες σειρών και νέων κύκλων σειρών, που έρχονται σε αποκλειστική συνεργασία με 40 κορυφαία στούντιο και εταιρείες παραγωγής (Paramount, BBC, Fremantle, ITV κ.λπ.).

    Προορισμός για τις πρεμιέρες είναι τα 4 κανάλια παραγωγής COSMOTE TV (COSMOTE CINEMA 1HD, COSMOTE CINEMA 2HD, COSMOTE SERIES HD, COSMOTE SERIES MARATHON HD), ενώ 6 κανάλια αφιερωμένα στους μικρούς φίλους, κρατούν καθημερινά την καλύτερη συντροφιά. Συνολικά στην COSMOTE TV διατίθενται 15 κανάλια με σειρές, ταινίες και παιδικά για κάθε γούστο (COSMOTE CINEMA HD, COSMOTE SERIES HD, Village Cinema HD, TCM, FOX, FOX Life κλπ)

    Παράλληλα, πάνω από 3.800 επεισόδια σειρών, πάνω από 2.000 ταινίες και πάνω από 2.350 επεισόδια παιδικών σειρών βρίσκονται στην on demand βιβλιοθήκη της COSMOTE TV, που εμπλουτίζεται συνεχώς, για να τα απολαμβάνουν οι τηλεθεατές οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.

    Οι σειρές της νέας σεζόν

    Στο τηλεοπτικό μενού της νέας σεζόν ξεχωρίζει το φινάλε της τηλεοπτικής ανθολογίας του «Έτερος Εγώ» με τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις». Η επιτυχημένη σειρά της COSMOTE TV θα επιστρέψει για την «τελευταία της πράξη» με εντυπωσιακό καστ και νέα καθηλωτική ιστορία. Σύντομα οι τηλεθεατές θα υποδεχτούν και τους «Αόρατους», την πενταμελή ετερόκλητη παρέα που υπόσχεται μυστήριο και στιγμές γέλιου. Η νέα παραγωγή της COSMOTE TV θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 1/10 στις 22.00.

    Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η μεγάλη επιτυχία της περασμένης σεζόν, «Yellowjackets», η οποία απέσπασε 7 υποψηφιότητες για Emmy, μεταξύ των οποίων και αυτή της καλύτερης δραματικής σειράς. Η COSMOTE TV θα προβάλει τον 2ο κύκλο επεισοδίων, ο οποίος «ακροβατώντας» ανάμεσα στα 90’s και το σήμερα, αναμένεται με απαντήσεις έπειτα από το σοκαριστικό φινάλε της 1ης σεζόν.

    Τη σεζόν 2022-23 η Ελ Φάνινγκ, θα ηγηθεί και πάλι της πιο σουρεαλιστικής αυτοκρατορίας, υποδυόμενη τη Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας στο υποψήφιο για 3 Χρυσές Σφαίρες «The Great» (3η σεζόν). Από τους τηλεοπτικούς δέκτες δεν θα λείπει ούτε ο Μπράιαν Κράνστον στο δικαστικό δράμα «Your Honor», που θα κάνει φινάλε με τον 2ο κύκλο επεισοδίων. Αυλαία θα ρίξει και η επιτυχημένη ιατρική σειρά New Amsterdam. Η 5η και τελευταία της σεζόν προβάλλεται στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, κάθε Πέμπτη στις 22.00 (COSMOTE SERIES HD). Την ίδια μέρα, οι φαν των medical dramas απολαμβάνουν τη συναρπαστική συνέχεια του The Resident (6η σεζόν – κάθε Πέμπτη, 23.00, COSMOTE SERIES HD).

    Με πολλή δράση θα επιστρέψουν και οι σειρές Star Trek: Discovery (5η σεζόν) και Star Trek: Strange New Worlds (2η σεζόν), ενώ Creepshow (4η σεζόν) και Chucky (2η σεζόν – Πέμπτη 6/10), θα «στοιχειώσουν» και φέτος τα βράδια μας.

    Στο νέο πρόγραμμα της COSMOTE TV προβάλλεται ήδη η συνέχεια επιτυχημένων σειρών, όπως το The Good Fight με την Κριστίν Μπαράνσκι και τα αστυνομικά NCIS: Hawaii (2η σεζόν), FBI (5η σεζόν), FBI: Most Wanted (4η σεζόν), FBI: International (2η σεζόν), McDonald & Dodds (3η σεζόν) και Law and Order: Organized Crime (3η σεζόν).

    Από τις νέες τηλεοπτικές αφίξεις, ξεχωρίζουν ήδη το American Gigolo με τον Τζον Μπέρνταλ, που βασίζεται στη γνωστή ταινία των 80’s με τον Ρίτσαρντ Γκιρ και το This England με τον Κένεθ Μπράνα, να ενσαρκώνει μοναδικά τον τέως Πρωθυπουργό της Μ. Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

    Μέσα στο φθινόπωρο, οι τηλεθεατές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν αποκλειστικά και τη σειρά Tulsa King με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, καθώς και 2 πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές μεταφορές. Η αρχή θα γίνει την Τρίτη 4/10 με την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος της Anne Rice «Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα» που είδαμε στο σινεμά με τους Μπραντ Πιτ και Τομ Κρουζ (23.00, COSMOTE SERIES HD). Λίγες μέρες μετά (Τρίτη 11/10, 22.00, COSMOTE SERIES HD), πρεμιέρα θα κάνει το ομώνυμο τηλεοπτικό remake της υποψήφιας για BAFTA ταινίας τρόμου Let the Right One In.

    Διαβάστε επίσης:

    «Αόρατοι»: Πρεμιέρα για την πρώτη κωμική σειρά της COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles