18.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Περισσότερος Venom στο νέο trailer του Marvel’s Spider-Man 2

    Το Spider-Man 2 της Marvel είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου 2023 και χωρίς αμφιβολία αποτελεί έναν από τους πιο πολυαναμενόμενους τίτλους για το PS5. Μέχρι στιγμής, δε γνωρίζαμε και πολλά για την πλοκή. Ένα νέο trailer όμως, που δόθηκε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες στο πλαίσιο του San Diego Comic Con, ήρθε να λύσει κάποιες από τις απορίες των fans.

    Πιο αναλυτικά, η Sony και η Insomniac δίνουν μια πρώτη γεύση για το πώς ο Peter Parker ενώνεται με το συμβιώτη Venom. Το trailer ξεχωρίζει για τη δραματική του ένταση. Ο καλύτερος φίλος του Peter, ο Harry Osborne, θέλει να ζητήσει τη βοήθειά του για να «θεραπεύσει τον κόσμο». Καθώς το video συνεχίζεται, εμφανίζεται μια φωνή για να περιγράψει έναν στενοχωρημένο Spider-Man που πιθανώς χάνει τον εαυτό του από το συμβιώτη και χρειάζεται απεγνωσμένα τη βοήθεια του Miles Morales. Το teaser της ιστορίας μας αφήνει με την εικόνα ενός Venom που τρομοκρατεί την πόλη και το ανοιχτό ερώτημα με ποιον έχει συγχωνευθεί ο συμβιώτης.

    Εκτός από το story trailer, η Sony ανακοίνωσε μια ειδική έκδοση Spider-Man 2 PlayStation 5 και DualSense controller combo – και τα δύο με τις σκοτεινές τρύπες του συμβιωτικού Venom που σέρνονται πάνω από τα κόκκινα χρώματα της στολής του Spider-Man. Έχετε ήδη PS5; Η Sony λέει ότι τα καλύμματα του χειριστηρίου και της κονσόλας PS5 στην ειδική έκδοση θα είναι επίσης διαθέσιμα για αγορά στο PlayStation Direct την 1η Σεπτεμβρίου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Φήμη: Νέο “παράθυρο” κυκλοφορίας για το Resident Evil 9 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles