18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    PestoSocial. Ελληνική Android εφαρμογή για τη φωνητική πληκτρολόγηση σε social networking sites

    Μία ελληνική εφαρμογή αναγνώρισης φωνής από τη Useappility. To PestoSocial θα φροντίσει για τη φωνητική πληκτρολόγηση των μηνυμάτων σας σε social networking sites, μέσω Android smartphones και tablets.

    screenshot-4screenshot-2

    Με το PestoSocial, απλά υπαγορεύετε στα Ελληνικά το μήνυμά σας και αυτό μετατρέπεται, άμεσα και με ακρίβεια, σε κείμενο, έτοιμο να το κάνετε post στον Facebook Messenger, στο WhatsApp, στο Viber, στο Hangouts, στο Twitter, στο Skype ή στο Google+. Εύκολα, γρήγορα και κυρίως με ασφάλεια, τώρα μπορείτε να επικοινωνήσετε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες: κάνοντας jogging, προχωρώντας βιαστικοί στο δρόμο για να προλάβετε το επόμενο ραντεβού σας, μαγειρεύοντας το αγαπημένο σας φαγητό, όταν έχετε ξεχάσει τα γυαλιά σας ή απλώς όταν βαριέστε να γράψετε! Είναι φιλικό προς το χρήστη, λειτουργικό και διασκεδαστικό. Εσείς απλά μιλάτε, το PestoSocial γράφει το μήνυμα για εσάς, κάνετε tap στο λογότυπο του κοινωνικού δικτύου που θέλετε και το post σας έφυγε. Τόσο απλά!

    Το PestoSocial διατίθεται δωρεάν από το Google Play και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εφαρμογής.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles