BREAKING

0

Εξερευνήστε τον Κόσμο με 10 κινήσεις: η νέα οθόνη Philips SmoothTouch

Η νέα οθόνη  23-ιντσών Philips με 10-σημεία αφής,  κάμερα, ηχεία και μικρόφωνο αντιλαμβάνεται απόλυτα τον τρόπο που αλληλεπιδρούν οι άνθρωποι

Philips SmoothTouch

Η MMD, η κορυφαία εταιρία οθονών υψηλής τεχνολογίας και  brand license partner των οθονών Η/Υ Philips, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της νέας 23-ιντσών οθόνης Philips 231C5 SmoothTouch, που συνδυάζει την ευελιξία της κίνησης αφής με την απόδοση μιας οθόνης γραφείου -ένα συνδυασμό που αντηχεί ξεκάθαρα στον τρόπο που οι άνθρωποι σήμερα  εργάζονται και ψυχαγωγούνται. Η πρωτοποριακή οθόνη με τα 10-σημεία αφής προσφέρει φυσική ανταπόκριση στις κινήσεις χεριού, ενώ διαθέτει επίσης κάμερα και μικρόφωνο για να μένουν οι  χρήστες συνδεδεμένοι με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η ευρεία γωνία θέασης IPS LED προσφέρει ζωντανή ευκρίνεια από οποιαδήποτε οπτική γωνία, μια ευκολία που συμπληρώνεται από το ρυθμιζόμενο SmartStand  για την τοποθέτηση της οθόνης στην πιο κατάλληλη γωνία.

Φωτεινές εικόνες – εξαιρετική διαδραστική εμπειρία

Tab, grap, pinch, rotate, zoom και swipe: οι χρήστες που απολαμβάνουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά αφής των smartphone και tablet, δε χρειάζεται πια να τα στερούνται όταν χρησιμοποιούν μια οθόνη γραφείου. Τηρώντας την υπόσχεση της Philips, για τη παρουσίαση καινοτομιών που έχουν σημασία, η ολοκαίνουργια οθόνη Philips SmoothTouch χάρη στο συνδυασμό της κίνησης αφής με το ολοκληρωμένο desktop καινοτομεί στον τρόπο που οι άνθρωποι ζουν και εργάζονται. Με την 23-ιντσών οθόνη αφής, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή τους με νέο τρόπο. Για μια εξαιρετική διαδραστική εμπειρία, η οθόνη διαθέτει 10 σημεία αφής -έλεγχος με 10 δάκτυλα- και γυαλί από άκρη σε άκρη. Και επειδή είναι πιθανό οι χρήστες να χρησιμοποιήσουν την οθόνη από οποιαδήποτε οπτική γωνία, η SmoothTouch χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία IPS για 178° γωνία θέασης. Ουσιαστικά, οι χρήστες μπορούν να εργαστούν - και να παίξουν παιχνίδια – κοιτώντας την οθόνη ακόμα κι από το πλάι.  Η τεχνολογία IPS προσφέρει ζωντανά χρώματα με ακρίβεια και εντυπωσιακά ευκρινή εικόνα που ενισχύει  την οπτική εμπειρία, τόσο σε επαγγελματική χρήση όσο και στην ψυχαγωγία.

“Με όλο και περισσότερους ανθρώπους να χρησιμοποιούν tablets και  Smartphones, έχει αλλάξει σήμερα ο τρόπος που αλληλεπιδρούμε με τους υπολογιστές.” λέει ο Τhomas Schade, Αντιπρόεδρος της MMD. “Η νέα οθόνη SmoothTouch συμβάλει σε μια πιο πλούσια εμπειρία του χρήστη με την τεχνολογία, επιτρέποντας στους ανθρώπους να συμμετέχουν διαισθητικά με τον υπολογιστή τους, χρησιμοποιώντας μια σειρά από χειρονομίες αφής. Στις 23 ίντσες, η οθόνη είναι αρκετά ευρύχωρη για να εργαστείτε και ιδιαίτερα ζωντανή για να δώσει ζωή στις εφαρμογές.”

Κάνοντας την επικοινωνία πιο εύκολη από ποτέ

Όταν οι χρήστες συνδέονται online με την οικογένεια και τους φίλους τους, το μικρόφωνο και η κάμερα κάνουν τεράστια διαφορά στην ποιότητα της διαδραστικής επικοινωνίας. Με μια ενσωματωμένη κάμερα που μεταφέρει φωτεινές καθαρές εικόνες, ένα ευαίσθητο μικρόφωνο που εξασφαλίζει τη καθαρότητα στη φωνή  και πλούσια, ισχυρή έξοδο ήχου μέσω των στερεοφωνικών ηχείων, η νέα οθόνη Philips 231C5 είναι πανέτοιμη να συνδεθεί με τον κόσμο. Η οθόνη μπορεί ακόμη να παίξει ήχο και βίντεο σε ποιότητα HD απευθείας από MHL-συμβατό κινητό τηλέφωνο.

Εύκολη εμπειρία

Απελευθερώνοντας τους ανθρώπους από το ποντίκι, η οθόνη SmoothTouch προσφέρει μια πιο εργονομική εμπειρία. Επίσης, δίνει στους χρήστες περισσότερες επιλογές όσον αφορά την στάση του σώματος – καλύτερες για την υγεία τους.  Η οθόνη Philips περιλαμβάνει το "SmartStand": ένα ρυθμιζόμενο stand που μπορεί να γείρει πίσω σχεδόν 60 βαθμούς στην επιφάνεια εργασίας, τοποθετώντας το στην ιδανική γωνία για τις κινήσεις τους χεριού.  Όσο για τη συμβατική χρήση, επανέρχεται εύκολα  σε όρθια θέση. Από πλευράς συνδεσιμότητας, η οθόνη είναι εξίσου ευέλικτη: με το SmartConnect που περιλαμβάνει συνδέσεις HDMI και VGA, Display Port, καθώς και USB 3.0 για ταχεία ροή των δεδομένων και ταυτόχρονη φόρτιση ενός Smartphone.

 

Η οθόνη Philips 231C5 SmoothTouch είναι διαθέσιμη στα καταστήματα με προτεινόμενη τιμή λιανικής €499 συμπ.ΦΠΑ.

0 Comment