17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Philips Wake-up Light Plus, ένα smart ξυπνητήρι για χαρούμενο ξύπνημα!

    Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι περισσότεροι αναζητούμε πρωτότυπα δώρα, τα οποία θα μαγνητίσουν τα βλέμματα και θα εντυπωσιάσουν. Στην κατηγορία των ιδιαίτερων χριστουγεννιάτικων δώρων δεν γίνεται να μην περιληφθεί και το Philips Wake-up Light Plus, ένα smart ξυπνητήρι, το οποίο κάνει την (πολλές φορές βάναυση) διαδικασία του ξυπνήματος, μία ευχάριστη καθημερινή εμπειρία.

    philips-wake-up-light-plus-4

    Με το Philips Wake-up Light Plus, θα ξεχάσετε για πάντα τα ενοχλητικά ξυπνητήρια που μοιάζουν εντελώς απαρχαιωμένα, καθώς αυτό που κάνει η έξυπνη συσκευή της Philips είναι να σας ξυπνάει με έναν γλυκό τρόπο, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό φωτός και απαλών ήχων. Το εναλλακτικό αυτό ξυπνητήρι εκπέμπει ένα φως, 30 λεπτά πριν τον χρόνο που του έχετε ορίσει, το οποίο όσο πλησιάζει η ώρα να ξυπνήσετε, αυξάνει σταδιακά (χωρίς βέβαια να γίνεται ενοχλητικό). Επιπλέον, οι χρήστες του Philips Wake-Up Light Plus μπορούν να προσθέσουν τη δική τους μουσική, αλλά και ήχους της αρεσκείας τους μέσω της διαθέσιμης θύρας USB, σε περίπτωση που θέλουν να ακούν κάτι διαφορετικό από τους 4 απαλούς ήχους ξυπνήματος που περιλαμβάνει. Για εκείνους βέβαια που επιθυμούν να χουζουρέψουν λιγάκι παραπάνω μπορούν την ώρα που θα αρχίσει να χτυπάει το Smart ξυπνητήρι, να το πιέσουν οπουδήποτε και έτσι αυτό θα σταματήσει προσωρινά (μετά από 9 λεπτά θα ξεκινήσει ξανά). Επιπλέον, το Philips Wake-Up Light Plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φωτιστικό, κάνοντας πιο ευχάριστη τη διαδικασία του διαβάσματος.  HF3485_60-IMS-en_US

    Το Phlips Wake-up Light Plus στοιχίζει στο amazon.com 399 δολάρια και σίγουρα πρόκειται για μία πολύ καλή χριστουγεννιάτικη πρόταση για τους αγαπημένους σας, η οποία θα τους εντυπωσιάσει.

     — Η κατηγορία XMAS 2014 του digitalife.gr περιλαμβάνει gadgets και λοιπά θέματα και αφιερώματα με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Περισσότερα ωστόσο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας μπορείτε να βρίσκετε στο θεματικό χριστουγεννιάτικο site της Smart Press www.xmaslife.gr. —

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles