18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Phobos Subhuman: Νέο παιχνίδι με ελληνική υπογραφή

    Μπορεί τα video games να έχουν σχεδόν πάντα ξένη “υπογραφή”, όμως αυτό δε σημαίνει ότι οι ελληνικές ομάδες ανάπτυξης δεν έχουν τις δικές τους φιλοδοξίες. Το πρώτο της παιχνίδι θα παρουσιάσει η Underdog Virtual, του οποίου η δράση θα λαμβάνει χώρα στην Αθήνα, το έτος 2047. Πρόκειται για το Phobos Subhuman, που θα μας μεταφέρει στο παρελθόν αρχικά, στην πρώτη αποστολή στον πλανήτη Άρη. Μια ομάδα αστροναυτών επισκέπτεται τον Φόβο και εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Περίπου είκοσι χρόνια μετά, η κόρη ενός από τους αστροναύτες της αποστολής, προσπαθεί να λύσει το άλυτο μέχρι στιγμής μυστήριο.

    Το νέο παιχνίδι έρχεται να συνδέσει το παρελθόν με το μέλλον. Ήδη είναι διαθέσιμο το trailer και μέσα στο μήνα είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει δωρεάν demo στο Steam. Η Underdog Virtual εδρεύει στην Αθήνα και έχει ως επικεφαλής τον Βασίλη Κουτσούκο.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης: Έφτασε το πρώτο trailer της ταινίας Resident Evil: Welcome to Raccoon City (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles