15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Στην PhoenixPro το βραβείο καινοτομίας στον Τριτογενή Τομέα

    Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), σε μια κοινή τελετή με το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ), βράβευσε πριν από λίγες μέρες την καινοτομία και την έρευνα. Ειδικότερα, το βραβείο καινοτομίας στον Τριτογενή Τομέα για το 2014, απονεμήθηκε στην PhoenixPro Ltd, για τη δημιουργία του πρωτοποριακού χαρτοφυλακίου υπηρεσιών «φ-Cloud».

    PhoenixPro

    Το «φ-Cloud» αποτελεί παγκόσμια πρωτοπορία, καθώς είναι ένας εντελώς νέος και καινοτόμος τρόπος παροχής υπηρεσιών ασφαλείας μέσα από το διαδίκτυο. Με υψηλότατο επίπεδο ποιότητας και αρτιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, το φ-Cloud είναι κτισμένο για να μεγεθύνει για τους πελάτες του, τα οφέλη που παρέχουν οι μεγάλες επιχειρηματικές και τεχνολογικές τάσεις του cloud, της φορητότητας και του virtualization.  Με αποστολή να αλλάξει σε παγκόσμια κλίμακα το τρόπο που οι οργανισμοί προστατεύονται από ηλεκτρονικές απειλές, η PhoenixPro με το φ-Cloud παρέχει  υπηρεσίες με αξιοπιστία, ταχύτητα και ποιότητα

    Οι λύσεις ασφάλειας μέσα από το cloud, αποτελούν παγκόσμια καινοτομία που εντοπίζεται στο τεχνολογικό μοντέλο που υιοθετήθηκε αλλά και στον εμπορικό τρόπο με τον οποίο προωθείται η πώλησή τους ήδη σε πολλές χώρες. Το φ-Cloud επιτρέπει την αποφυγή επενδύσεων σε ενεργοβόρο εξοπλισμό και μειώνει τα σχετικά κόστη ιδιοκτησίας συμβάλλοντας στη βελτίωση αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος. Υποστηρίζει χρήστες που εργάζονται με απομακρυσμένη πρόσβαση στα συστήματα του οργανισμού τους. Συμβάλλει έτσι στη βελτίωση της παραγωγικότητας και τη μείωση των μετακινήσεων, επιτρέποντας εξοικονόμηση ενέργειας.

    Παράλληλα, το «φ-Cloud» προστατεύει πολύ μεγάλους αλλά και μικρούς οργανισμούς από απειλές που προέρχονται από τη χρήση του διαδικτύου, με πολύ υψηλό βαθμό ασφάλειας χωρίς να προβούν στις κατά τα άλλα μεγάλες επενδύσεις που διαφορετικά θα απαιτούνται. Σε μικρό συγκριτικά χρόνο, το φ-cloud έχει κερδίσει ευρύ πελατολόγιο που περιλαμβάνει οργανισμούς εντός και έκτος Κύπρου στους τομείς των διεθνών κατασκευών, διεθνείς συμβουλευτικούς οίκους, λιανεμπόριο, παροχείς επιχειρηματικής πληροφόρησης, χρηματοοικονομκές υπηρεσίες, λογιστικές και νομικές υπηρεσίες κ.ά.   Επιπλέον έχει κερδίσει πελάτες όπως αεροπορικές εταιρίες, βιομηχανίες κ.ά.

    Το χαρτοφυλάκιο συνδρομών του φ-Cloud ήδη περιλαμβάνει ευρεία γκάμα τεχνολογιών ασφάλειας που προσφέρουν στους πελάτες που ήδη το χρησιμοποιούν ευελιξία, ταχύτητα, ασφάλεια και πάνω απ’ όλα παραγωγικότητα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles