17.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    PhoneCam MWC 2024: Ένα Ai Pin που στοιχίζει μόλις 69 δολάρια

    Το PhoneCam της γερμανικής Slimdesign βρέθηκε στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να κάνει σχεδόν ό,τι και το Humane Ai Pin των 700 δολαρίων, μόνο με 69 δολάρια, με εξαίρεση βέβαια την προβολή πληροφοριών στην παλάμη του χρήστη.

    Αυτή η μικρή κάμερα, η οποία επίσης παρουσιάστηκε στη CES τον Ιανουάριο, αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τρίτο τρίμηνο του 2024 και είναι σχεδιασμένη ως μια κάμερα σώματος. Υπάρχει μια μαγνητική βάση, που τοποθετείται κάτω από τη μπλούζα σας, και η κάμερα συνδέεται σε μια άλλη μαγνητική βάση πάνω από αυτή, έτσι ώστε να παραμένει στο σώμα όταν κινείστε.

    Υπάρχει ένα καλώδιο που ξεκινά από την εσωτερική βάση και καταλήγει στο smartphone, το οποίο είναι λίγο περίεργο, αλλά σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τη φόρτιση κι άλλης μια συσκευής, αφού το PhoneCam βασίζεται αποκλειστικά στο κινητό σας για να επεξεργαστεί όλες τις λειτουργίες του. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ένα στοιχείο ασφάλειας στο PhoneCam. Μπορείτε να πατήσετε ένα κουμπί για να ειδοποιήσετε σε περίπτωση ανάγκης την οικογένειά σας και περιλαμβάνει μερικές ενδιαφέρουσες δυνατότητες του AI.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles