22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    PhotoScan by Google: Τώρα οι φωτογραφίες σας δείχνουν καλύτερες από ποτέ, όσο παλιές και αν είναι!

    Η εφαρμογή Google Photos φιλοξενεί όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο, αλλά τι γίνεται με τις παλιές κλασικές φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν τις πιο αγαπημένες σας αναμνήσεις, όπως για παράδειγμα φωτογραφίες της γιαγιάς όταν ήταν νέα, το σπίτι που μεγαλώσατε και αυτό το χτένισμα που δε θέλετε να θυμόσαστε;

    photoscan

    Όλοι διατηρούμε παλιά άλμπουμ και κουτιά με φωτογραφίες, αλλά δε βρίσκουμε χρόνο να τις ψηφιοποιήσουμε, καθώς είναι δύσκολο να το κάνουμε σωστά. Από την άλλη πάλι, δε θέλουμε να το αναθέσουμε σε κάποιον και να ταχυδρομήσουμε το μοναδικό αυθεντικό αντίγραφο που έχουμε. Ούτε να αγοράσουμε ένα scanner για να σκανάρουμε τις φωτογραφίες από μόνοι μας, καθώς είναι ακριβό και η διαδικασία που απαιτείται αρκετά χρονοβόρα. Ακόμη, αν προσπαθήσουμε να φωτογραφήσουμε μια κλασική φωτογραφία προκειμένου να την ψηφιοποιήσουμε, μπορεί το αποτέλεσμα να βγει με κομμένες γωνίες και γυαλάδες.

    Γνωρίζοντας ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση, η Google παρουσίασε τη νέα ανεξάρτητη εφαρμογή PhotoScan, μέρος της υπηρεσίας Google Photos, η οποία μπορεί να σαρώνει εύκολα οποιαδήποτε φωτογραφία, από οποιαδήποτε πηγή δωρεάν.

    Αποκτήστε την σήμερα για Android και για iOS.

    Με το PhotoScan αποκτάτε στη στιγμή υπέροχες ψηφιακές φωτογραφίες, καθώς η εφαρμογή εντοπίζει τις γωνίες, ισιώνει τη φωτογραφία και αφαιρεί τις γυαλάδες. Οι φωτογραφίες που σκανάρετε μπορούν να αποθηκευτούν με ένα κλικ στο Google Photos, όπου και μπορείτε να τις οργανώσετε, να τις αναζητήσετε, να τις μοιραστείτε και να τις αποθηκεύσετε με ασφάλεια σε αρχεία υψηλής ποιότητας, δωρεάν.

    Δείτε πώς λειτουργεί η τεχνολογία του PhotoScan παρακολουθώντας το βίντεο που ακολουθεί

    PhotoScan: Επεξεργασία υψηλών προδιαγραφών, χωρίς τη χρήση επαγγελματικού προγράμματος

    Μετά από τόσο καιρό οι ξεχασμένες και καταχωνιασμένες σε ντουλάπια φωτογραφίες σας ίσως χρειάζονται φινίρισμα. Επίσης, μπορεί να θέλετε να επεξεργαστείτε τη selfie που τραβήξατε σήμερα το πρωί. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αρκετές δοκιμές για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης, υπάρχουν τόσα πολλά εργαλεία επεξεργασίας που συνήθως δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε.

    Η Google παρουσιάζει τρεις εύκολους τρόπους για να αποκτήσετε υπέροχες φωτογραφίες με το Google Photos, το οποίο προσφέρει νέες, μοναδικές επιλογές προβολής των φωτογραφιών, τη δυνατότητα αυτόματης βελτιστοποίησης και προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας. Ανοίξτε το αρχείο της φωτογραφίας και μετά πατήστε το εικονίδιο “pencil” και ξεκινήστε την επεξεργασία.

    Αρχικά, για να βελτιστοποιήσετε το αρχείο σας, απλά επιλέξτε τη ρύθμιση “Auto” και αμέσως θα δείτε στιγμιαίες βελτιστοποιήσεις, που γίνονται αυτόματα από την εφαρμογή – όπως για παράδειγμα την εξισορρόπηση της έκθεσης και του κορεσμού τα οποία αναδεικνύουν τις λεπτομέρειες των φωτογραφιών σας.

    Στη συνέχεια, οι 12 επιλογές προβολής των φωτογραφιών σας θα τις αναδείξουν ακόμα περισσότερο. Αυτές οι ρυθμίσεις προβολής προτείνουν αλλαγές οι οποίες βασίζονται στην αρχική φωτογραφία και τα χαρακτηριστικά της όπως είναι η φωτεινότητα, τα θερμά χρώματα, ο κορεσμός και το πόσο σκοτεινές είναι, προτού τις εφαρμόσουν. Όλες οι επιλογές προβολής χρησιμοποιούν την έξυπνη τεχνολογία (machine intelligence)  για να εναρμονίσουν το θέμα που απεικονίζουν οι φωτογραφίες.

    Η τελική επιλογή είναι δική σας!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles